evet hocam. öyle olucak. Sağolsun bu ali usta mevzusunda yaşadığım sıkıntılarda burhan usta yardımcı olmuştu. Artık bayramdan sonra gene ordayım. Herkese saygılar selamlar
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
evet hocam. öyle olucak. Sağolsun bu ali usta mevzusunda yaşadığım sıkıntılarda burhan usta yardımcı olmuştu. Artık bayramdan sonra gene ordayım. Herkese saygılar selamlar
Türkiyeserkan kardes balatanın bıttıgını nasıl anladın ustamı soyledı sana yoksa motorun gıtmemmesındenmı farkettın?
yoo motorumun gitmesinde hiçbir problem yok. Ben motorumu ikinci el 10 000 km de aldım. Aldığım kişi biliyorum ki bu balatayı yani debriaj sistemini hiç değiştirmemiş. Şu anda km 20 000 civarında ve hala değiştirmedim. Bir ortamda dinledim bu konuyu ve aklıma takıldı. Bir debriaj balata sı bu kadar uzun gidermi değişmesi gerekirmi eğer değiştirmekte gecikirsek daha büyük arızalara yol açarmı. Merak ettiklerim bunlar . Bunun üzerine araştırma yaptım ve sizinle paylaşmak istedim. Sonuçta şuan arıza yok deyip . Km süresi geldiği halde bir parçayı değiştirmemek olmaz sanırım
caponord
Samsun
B Rh (+)speedy gibi kullanırsan gitmez...5000 de biter.. adam gibi kullanırsan 20000 den fazlada yapar...
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)benim Regalde 15.000 de daha değiştirmedim.....
ama değiştirmeyi düşünüyorum....
Yamaha ybr nin balataları oluyor aklınızda olsun....
takan arkadaslar var ve memnunlar.....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)