kardeşim hiç korkma o senin ustanın iş güzarlığı benim motor 130'luk lastikle 16000 oldu ki başka arkadaşlar çok daha uzun mesafeler yaptılar ve yapıyolar usta sana yani lastik satmaya çalışmış galiba
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)kardeşim hiç korkma o senin ustanın iş güzarlığı benim motor 130'luk lastikle 16000 oldu ki başka arkadaşlar çok daha uzun mesafeler yaptılar ve yapıyolar usta sana yani lastik satmaya çalışmış galiba
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)ya bu bizim regaller için lastik takımı almak istiyorum önümüzdeki yıl, ön-arka setlerin fiyatları ne kadar? En iyisi sanırım metzeller miş, o veya diğer kaliteliler varsa, onların fiyatları hakkında bilgiye ihtiyacım var
RR-Class
İzmir
A Rh (+)Bir ara arka lastiğimi daha kaliteli bir lastikle değiştirmeye karar vermiştim sonra vazgeçtim o dönem metzeller ve dunlop üzerinde çok araştırma yaptım Dunlop bence en iyisi arka lastik fiyatı 110 euro , metzeller de çok kaliteli onun fiyatı 105 euro , arada çok ciddi fiyat farkı yok . İstersen bu linkten bir bak http://www.gungormotor.com/urun-742-...KA_LASTIK.html
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)