Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, olayın internet sanallığında yok olduğunu söylenip hayıflanıyor, hatta topiğe cevap yazmayanları duyarsızlıkla suçluyorsunuz da sizce kendimizi de sorgulamamız gerekmez mi sanallıktan sıyrılıp ne yaptık diye??? Gelin, haftalık buluşmalarımızda bu konuyu masaya yatıralım, ne tür bir eylemi nasıl çoğalarak yapabiliriz, hareket planımızı çıkaralım...

Dondes, raptorriders'a laf sokacağına önce buluşmalarımız zahmet edip gel de tanışalım, elini sıkalım...

Kaanka seni de klavyenin ötesinde buluşmalarda hiç görmedim ben mesela...

Olay trajik..kabul...her an başımıza gelebilir...kabul...taksi sürücüleri yani olayın failleri yakalanmalı, adalete teslim edilmelidir...kabul...bu faciaları tekrar yaşamamak için birşeyler yapmalı...kabul kere kabul...

Ama internet duyurularıyla bu olmaz.

İlk buluşmamızda motosiklet kazalarına dikkat çekmek için Türkiye genelinde nasıl organize oluruz bunu raptorriders olarak konuşalım... O kadar da zor değil bunu gerçekleştirmek...

Sevgili Carvalho,öncelikle kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim!
'Dondes, raptorriders'a laf sokacağına önce buluşmalarımız zahmet edip gel de tanışalım, elini sıkalım...'gibi laflar çok argo ve hoş olmayan ibareler.Üstelik ben senden yaşça da büyüğüm.Gelememe sebebim iş ve eş durumundan.Ben bankacıyım ve gerçekten motora binecek fazla vaktim yok.Ayda belki 4 veya 5 kez binebiliyorum.
Buluşmalara herkez eşi veya sevgilisi ile gelirken,benim eşim motordan nefret ettiği ve korktuğu ayrıca da kimseye emanet edemiyeceğimiz küçük bir oğlumuz olduğundan imkan bulamıyorum.Bunu da sevgili Aidikurt çok iyi bilir.
Çünkü,kendisi ile Geleneksel Regal Raptor buluşması için mütakip zamanlarda telefon görüşmesi yaptık.Ancak son dakikada bankada işim çıktı ve gelemedim.Eşimi de bırakıp tekbaşıma gelmek bana göre bir davranış değil.
Bu yüzden kendi kendine sinir yapıp söylenmeden önce bir düşün,ondan sonra yazıya geç sevgili dostum!

İkinci olarak,sabahtan beri irdelenmiş konulara ve konuklara bakarsan,hangi konunun daha çok dikkat çektiğini veya incelendiğini gayet açık bir şekilde göreceksin.Yazılan konu sadece Regal Raptor'un sorunu değil,tüm motorsiklet sevenlerin sorunudur.Daha başlangıçta bukadar ciddi bir durumda böyle yapılacak ise,benim burada bulunmam ve yazmam gerçekten anlamsız.

Size Mutluluklar!