öncelikle Sarp Eren kardeşimize Allahtan rahmet ,kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.
arkadaşlar,henüz RR kullanıcısı olamadım ama iş yerimde 150cc scooter var ,arada bir onu kullanıyorum en azından stresimi atıyorum ve rahatlamaya çalışıyorum.Bundan birkaçgün önce bir taxi beni öyle bir sıkıştırdıki dalgın veya dikkatsiz olmuş olsaydım kesin şuan aranızda yoktum.durdum ve avazım çıktığı kadar bağırıp malesef küfrettim.yol boyunca kafamda kurdum ne yapabilirim diye ,bazı arkadaşlarımın dediği gibi neyaparsak yapalım duyarsız bir toplum duyarsızdır.öncelikle insanlık kendi içinde olmalıdır.Yaptıkları şeye hayvanlık deyip zavallı hayvanlara haksızlık etmeyelim çünkü onlar bile bu şekilde yapmazlar.neyse... aklıma şoforler odasına birkaç arkadaşımla gidip başkanla görüşmek geldi en azından izmir için ,istanbul içinde istanbuldaki arkadaşlar yapabilir.
başkana tepkimizi dile getirmeli sonuçlarının iyi şeyler olmayacağına dair ikna edici şeyler söylemeliyiz..haaa başkan ne yapabilir ellerinde telsiz var bunların en azından 1 ay boyunca hergün 1 kez veya birkaç kez motorlu sürücülere karşı dikkatli ve saygılı davranılması gerektiğini anons etmesini isteyebiliriz.bu hem bizim hem onlar için zor birşey olmayacağı kanısındayım . benim düşüncem bu ,aklıma başka bişi gelmiyor.fikir ile ilgili olumlu veya olumsuz bilgi verirseniz sevinirim çünkü bunu ivedi bir şekilde hayata geçirmemiz lazım.bunda başarılı olursak minübüs ve otobuscüler içinde aynı şeyler düşünülebilir....saygılar...ALLAH HEPİMİZİ BÖYLE BİR VAHŞETTEN KORUSUN !...

şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)