Arkadaşlar her gün acı haberlerle içimiz burkuluyor,böyle vahşet görülmemiştir, ticari taksi minibüs otobüs sürücülerinin umurunda bile değiliz,hatta bizi ezilecek sinek gibi gören öyle çok sürücü varki, şimdi o taksi sürücüsü durup yardım etseydi arkadaşımız hayatta olacaktı peki bu nasıl bir vicdandır ki onu öylece bırakıp ölmesine sebep olmuştur. İşte bu yüzden yıllardır mücadelesini verdiğim ticari araç kullanan sürücülerin psikoteknik eğitimden geçirilmeleri tezi nihayet gerçekleşiyor ama çok yavaş bu eğitimden geçenler bu gibi şeyler yapmazlar, ne yazıkki olmuyor.
Kardeşim protesto edelim ettikte Taksimin göbeğinde ben pankart açtım bu pankart hala duruyor işyerimde, ama eylemler kitlesel gösterilere dönmezse ses getirmez, bize gelene kadar o kadar çok motosiklet dernekleri var ki bunlar hem zengin hemde büyük motor sahipleri ben bu grupları asla harekete geçiremedim bu kitleler harekete geçmezse yapılan gösteri eylem boşa gidiyor çünkü basında yer almıyor, ama çıplak bir mankeni motora bindirip üzerinede pankart asasrsan en baş haber olarak herkes yayınlar ama ne yazıkki yaptığımız eylemleri hep kendimiz izledik, geçen sene darülaceze çocuk esirgeme kurumu gibi etkinliklere bile basını zor bela getirdik onların çekimleride yayınlanmadı.
Kimse duyarsız değil ama önder yok.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)