Benim şu anda aklıma gelen bir önerim var... Madem öncelikle toplu taşıtların şoförlerinin gözüne kendimizi göstermek istiyoruz buyrun biraz uçuk ama uçuk olduğu için dikkat çekici olacağını düşündüğüm bir fikir:
Sadece raptor riders istanbul elemanları olarak ha deyince 20 kişi toplanabiliyoruz. Bence ilk adım için yeterli bir sayı. Planım şu: 20 motosiklet taksim meydanında toplanıyoruz (veya toplum taşıtların yoğunlaştığı bir ana durakta) Motosikletlerimizi orada bırakıyoruz. Ve hep beraber ayrı ayrı minibüs-otobüs veya hangi vasıtaysa işte 2'şer ikişer biniyoruz. Burada önemli nokta şu. Tüm giyim-kuşam ekipmanlarımız üzerimizde olacak. Kafamızda kaskımız, üzerimizde full korumamız... montlarımızın sırt ve göğüs kısmına ise daha sonra isteğe bağlı olarak sökebileceğimiz bir şekilde "Bizler de insanız! Bizi farkedin!" yazacak...
Bu eylem sırasında fotoğraf çekecek ve hiç olmazsa internet ortamında haberi yayımlayacak kontaklara ben ulaşabilirim. Bu haberin büyük haber portallarında yayımlanmasını da sağlamaya çalışırım... Bi başlangıç olur, dikkat çekici olur! Ne dersiniz?

RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)