aleykum selam hoş geldin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)aleykum selam hoş geldin...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)kardeşim aramıza hoş geldin makinan hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun rüzgarın bol olsun
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)sanırım dunyanın duzenı bu yuzden bozulmuyor....technosat Nickli Üyeden Alıntı
herkez aynı yerde olsaydı yorungeden cıkardık :mrgreen:
hos geldın...motorun hayırlı ugurlu olsun.
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Türkiyearkadaşlar vallahi şimdimdiden bu kadar iigi göstermenize memnun oldum..adım inan çıldır..ama bir ismim daha var genelde onu kullanırlar..aybars hoş bir isim gibi gelior kulağa belki o yüzden insanlar tercih ediyor..aslen izmirliyim atalarım moğol kökenlidir. siz AYBİ deseneizde olur...veya İNAN da diyebilirsiniz1972 doğumluyum..polis memuru olarak d.bakırda görev yapıyorum belki bazı arkadaşlar garipseyecekler ama biraz standart dışı bir memurum bazen bende inanmıyorum ama polisim işte:P aslında bir daha motor almamak için kendime söz vermiştim..1991 senesinde gümüldür ortaköy yolunda bir arkadaşımı kaybettim o zamandan beridir marşa hiç basmadım..taki deli rüzgar tekrar esene dek..o özgür ruh ölmüyor maalesef bende fazla güçlü olmayan beni keyiflendircek ufak çaplı rr yi seçtim hoş ve keyifli bir sürüşü var..anlatmaya gerek yok sanırım burada.. :P resim sanatım ileri düzeyde iyidir..ayrıca bazı arkadaşların şimdi kulakları iyice kabaracak kalıcı ve geçici dövme ustasıyım.. :P izmire bu yaz tayin yaptırıcam inşallah gelicem memleketim burnumda tütmüyor desem yalan olmaz ..geçen izmir gezilerinin fotolarına baktımda içim gitti ama bir yandanda mutlu oldum sanki bende gezdim sizlerle..şimdilik d.bakırda tek rr li benim ...8 ay sonra bazı arkadaşları kıskandıracak bir yola çıkıyorum akdenizi boydan boya geçip ..kralların şehri izmirime dönücem fotograflarını..buradan sizlerle paylaşıcam :P
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)yaaa arkadaş sen bizim raptorlarımıza niyo öle diyon ki.. bizim raptorlarımız güçlüdür hele bir inci hocamız varki onun motoru en güçsüz olanı (idi) dd 100 ama gel gör ki onun 100 lüğün motoru büyünce bizimkileri bile geçti:greateye Nickli Üyeden Alıntı
) yani üzerinde raptor yazıpta güçsüz motora binenimiz yok.. evet motorlar 250 lik halkısın ama biz üzerine binince motorlar 1000cc oluveriyor:
))
aramıza hoş gelmişsin umarım beraber gezilere katılmak nasip olur..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Türkiyeyaw dostum vallahi o manada yazmak istemedim hem ayrıca seneler sonra benim gibi bir adamı yolda çıkarrttı :P ...250 tane ejder saklı içinde sanki ..rr yi almadan önce nette az dirsek patlatmadım urfada 500 km de bir tane buldum 2 gün sonra d.bakırdan arkadaşla beraber hemen urfaya uçtumm. :P ilk görüşte aşka inanmazdım aşk ne kelime urfadan d.bakıra bir gelişim vardı sanki senelerdir aradığım eksik olan yanımı tamamladı.. :P
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)aramıza hoş geldin kardeşim
artık diyarbakırda da bir evimiz var
Türkiyeher zaman beklerim arkadaşlar ne zaman isterseniz..
HAIL TO THE VICTORIOURS DEAD...!!!
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum hosgeldın sen daha bızım dostlugumuzu gormedon hele bır gel aramıza o zaman kopabılırmısın bakalım :D :D :D![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)