sağol dostum ona şüphem yok zaten...az kaldı 8 ay sonra yanınızdayım inşallah![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Türkiyesağol dostum ona şüphem yok zaten...az kaldı 8 ay sonra yanınızdayım inşallah![]()
HAIL TO THE VICTORIOURS DEAD...!!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hoş geldin birader ne izmiri ya işte şimdiden aramızdasın
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Türkiyetşk ederim kardeşim bende öyle hissediyorum aranızda ee buralarıda boş bırakmamız lazım değil mi ?![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldiniz ...
Ben de yaşadım Diyarı- bakır "da değişmiştir oralar ...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Türkiyetşk ederim..kıyafetler ve binalar evette insanları değişmiyor![]()
-
İstanbul
A Rh (+)holgeldin kardeş sefa getirdin
Türkiyetşk ederim dostum..aranızda olmak güzel
yok
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin![]()
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)bayramın 1. ve 2. günü diyarbakıra babamın mezarını ziyaret etmek için gittim.rüyamda gördüm babamı çok zaman oldu gitmemiştim, tek başıma gittim çocuklarım ve eşim izmirde kaldı...çok değişmiş inci hocam çoook...binalar yerinde durmamış ,sokaklar, caddeler herşey ama herşey değişmiş.Aybi kardeşimin dediği gibi insanlar aynı, kafa aynı.......!?
memleketim olmasına rağmen 2 gün zor dayandım.çocuklarımı özledim uçağa atladığım gibi geri döndüm...daha önceden burda aybi ile tanışmış olsaydım ziyaretine kesin giderdim...allah yardımcısı olsun işi zor kardeşimin orda hemde çok zor gittim gördüm,,, hele bayramın 2. günündeki cenaze konvoyu ?
neyse seni sağ salim kazasız belasız izmirde bekliyoruz...kendine dikkat et...sürekli görüşelim...![]()
S U A T
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ve aleyküm-es selam inan hocam.... ben biraz geç kalmışım ama hoş geldin sefalar getirdin... izmir tayfası gittikçe büyüycek desene... tekerine taş deymesin, Mevlam kaza bela vermesin...
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)