Yokyook en iyisi satmak motoru. Varmı alıcı satıyom motoru. GS plakalı 2006 class model. RR.. varmı alıcı. (Fenerbahçelilere özel indirim vardır. Hoş bedava versende almaz lar yaa)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yokyook en iyisi satmak motoru. Varmı alıcı satıyom motoru. GS plakalı 2006 class model. RR.. varmı alıcı. (Fenerbahçelilere özel indirim vardır. Hoş bedava versende almaz lar yaa)
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Harika bir fikiryenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
yenikoylu_ua Abi seni tebrik ediyorum![]()
Neyse bu konuyu fazla uzatmayalım. madem değiştirme gibi bi imkanımız yok. satana kadar çekilecek çilemiz varmış demek ki.
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)eeee burada bi sorun var sen para verip almışsın demekki gonlunde gs li olmak yatıoo hade hayırlı olsun :dtcserkan Nickli Üyeden Alıntı
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Satıcaan zaman haberimiz olsun bu arada anlatılıdığı kadar zor diil herşeyi muameleci hallediyo sen sadece parayı veriyosun
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E-250
İstanbul
0 Rh (+)
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)İstanbul da olsaydım hiç düşünmeden bütün masrafları çekerek alirdim senden o plakayi....
hakikaten senin için zor bir durum.........
sen motoru bir sattmaya çalış bakalım o plakayla değerinin üzerinde bir alıcı çıkarmı.
ver bi kaç siteye ilan yüksek değerde.
çıkarsa satarsın yeni bir tane alırsın çünkü plaka takıntısı olan insanlar var biliyorum.
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
valla bencede sana gelmiş bir nimet tepme GS li ol inan mutlu olursun ....![]()
Ya yapmayın arkadaşlar ya ne GS li olmak mı . Allah korusun . Ozzy kardeş haklı galiba. Gerçi motorumdan memnunum satma gibi bi düşüncem yok. Sadece plaka değiştirmeyi halledebilseydik tam süper olucaktıBirde bunun gibi özel plaka almanın maliyeti nedir bilen varmı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)