Ya ben de tam diyodum ki o kadar site gezdim dolaştım, bizimkindeki gibi kral modlara rastlayamadım!!yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya ben de tam diyodum ki o kadar site gezdim dolaştım, bizimkindeki gibi kral modlara rastlayamadım!!yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Allah razı olsun kardeşim ne ısmarlim...?
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Bana 2 mesajlık siyasi içerik hakkı tanırsan çok sevinirim.. içimde kalan bişeyler var da onları da yazıveriyim, bi tane de cevap-düzeltme hakkım olur işte... 2 mesaj yeter bana :Dyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kardeşim genelleme yaptığın için pek siyaset sayılmaz yeterki kişi kurum adı verme hedef gösterme
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)uşşşş.. bi tıhladım.. %80 e oturttum valla....
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Eeee nede olsa mod tıkı![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yav boşverin, harp neyi olursa binerik motorlara giderik. Gerisi hikaye. Korkmayın sitenin dedeleri yeteriz alayına, merak etmeyin.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yanlarada birer sepet yaptırırız artçılarada birer makina ben artçımdan ayrılmam
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya her türlü yeteriz, ondan yana kaygım yok! Asker olursak yetiyoruz, diplomat-siyasetçi-sivil toplum olursak yetemiyoruz :(
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)yüzde daha çok yükselecek okan kardeşim...sen merak etme
S U A T
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)