Alıntı kıvılcım Nickli Üyeden Alıntı
elimizden geleni yaptıkta bu adamlar dinlemiyor bile türklere motosikletçi muhabeti yapıyorlar trafikte bize yapılanın aynısı
Üzgünüm ama ben bu konuda Türkiye'nin elinden geleni yaptığına inanmıyorum. Muhtelif anketlere oy vererek bu konuda kamuoyu oluşturmamız mümkün değil ne yazık ki! Kendimizi söyler, kendimiz dinleriz!

Ayrıca bu anketin Hayır'a karşılık gelen maddesi de beni bir Türk olarak rahatsız ediyor. Cümlenin çevirisi şu:

"Hayır. Tarihçiler bu ölümlerin bir soykırım olup olmadığını hala tartışıyor. Ayrıca, Amerikan askerlerinin Ortadoğu'da bulunduğu şu dönemde Türkiye aramızı açmamız için fazla önemli bir müttefik

Buradaki pragmatik tutum benim midemi bulandırıyor!! Klasik Amerikan dış politikası! Gerçekler, bu gerçeklere ilişkin inancımız ne olursa olsun bölgeye ilişkin çıkarlarımız söz konusuyken aman Türklerle arayı açmayalım!! Şurada işimiz bitsin de sonra ne halt edersek ederiz demek bu!! Ben bunu kabul edemiyorum! Eğer Ermeni konusu yarın öbür gün önümüze daha farklı kostümlerle çıksın istemiyorsak, acilen bu konuda şeffaflığa ve rasyonalizme ihtiyacımız var!