Hoşgeldin dostum... Bende aslen Sivasın neresindensin? Biraz kendinle ilgili bilgi verirmisin. Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin....
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
Türkiyearamıza hoşgeldin
AVCILAR/İSTANBUL
RR E100
İstanbul
0 Rh (+)hosgeldin kardes, en kisa zamanda motoruna kavusmani dilerim
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. hoşbuldukk...
ben sivas merkezdenim.ama iş yerim kangal'da. duymuşsunuzdur kangalı. orda özel bir şirkette elektrik teknikeriyim.
okan kardeş valla haklısın, buranın havası serttir ama insanıda merttir. motor kullanmak için biraz kısa zamanımız var ama olsun. aslında benim skooterim var onu kullanıyorum şimdilik inşallah ilerde bir R&R de ben alabilirim.eğer yine yolun düşerse beklerim misafirim ol.
buarada adım gökhan...
yok
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin gata :D
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
DD250
İZMİR
0 Rh (-)slm...dedelerim sivas kangal lı...sarıpınar köyü!!!ben göremedim ama...hoşgeldin aramıza!!!
kazasız günler!
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Raptor DD250E9
Sivas
A Rh (+)Hoşgeldin ....Aslında bende dün kayıt oldum.... Neredeyse 6 aydır siteyi hergün takip ediyorum herkesi çok yakından tanıyorum ama aktif bir kullanıcı olamama endişeleriyle kayıt olamamıştım... Sivas'ta tek R&R sahibiyim diye üzülürken yazınız üzerine hemen atladım,sürekli Fazer'lerla gezmekten sıkıldım... inşaallah senin R&R'ınla birlikte güzel gezilerde buluşuruz...gata Nickli Üyeden Alıntı
Raptor DD250E9
Sivas
A Rh (+)Abi inanmıyorum ya...Gökhan... senmisin nerelerdesin abi sen ya...Şu senin R&R işini çözelim hemen...gata Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)aileye hoşgeldin umarım katılımcı ve kalıcı olursun
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)