Favorim siyah ama biz ikinci el kırmızı bulduk kırmızı aldık.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki 1999 VN 800
İzmir
0 Rh (+)Favorim siyah ama biz ikinci el kırmızı bulduk kırmızı aldık.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)aksu babam yoldayken o canım kırmızı renklı regalım parıl parıl parlıyo helekı geve sende ıyıbılıresın sıyah motorda neymıs kap kara hem ben romanım soparım abe kırmızıyı severız asla vazgecmeyz be yaaaaa :P :P :mrgreen: :mrgreen:Aksu Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)bu arada carvalho sana link adresi vereyim ama 375 usdcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel namussuz
http://www.cyclefaucets.com/
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ulen emrah boyattın motoru garip bi şekilde şimdi değiştirecen de yerini yapıyon demi
bence siteye sıradışı yazdim ama sen pembe olarak yap bence![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)kişiye bağlı bence hangi rengi seviyorsa o renk olur. siyah tabiki revaçta bir asaleti var ama adamına göre pembe de bir renk. hepsini boşverin kromu bol olmalı bence
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kırmızı diyorum abi, kırmızı ve nikelaj ayrılmaz ikili, biribirini ön plana çıkarıyorlar, ne deseniz boş valla :P :P :P
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)depo turuncu-koltuklar siyah-çamurluklar kırmızı:D
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
başıma sürekli gelen bir olay var onu anlatayım size...
Biz sürekli 2 motor çıkarız pazarları ve arkadaşımdaki RR 250-9B siyah benimki is 250-9 ve kırmızı. Yana yana park ettiğimizde insanlardan hep aynı yorum: "Abi seniki (benim kızıl bebek için) daha büyük dimi?"
Yani kısaca açık renkler daha büyük gösteriyor.
Ayrıca beş kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun! :mrgreen:
Kalın sağlıcakla
Garfield
başıma sürekli gelen bir olay var onu anlatayım size...
Biz sürekli 2 motor çıkarız pazarları ve arkadaşımdaki RR 250-9B siyah benimki is 250-9 ve kırmızı. Yana yana park ettiğimizde insanlardan hep aynı yorum: "Abi seniki (benim kızıl bebek için) daha büyük dimi?"![]()
Yani kısaca açık renkler daha büyük gösteriyor. :mrgreen:
Ayrıca beş kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun!
Kalın sağlıcakla
Garfield
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)