selam.ben istanbul\maltepeden hülya.30 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim.ailece motorcuyuz.15 senedir pilyon modunda dolaşmaktan sıkıldım.inşallah seneye bir motor da ben alıcam.sizinle iyi vakit geçirmek dilağiyle.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulselam.ben istanbul\maltepeden hülya.30 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim.ailece motorcuyuz.15 senedir pilyon modunda dolaşmaktan sıkıldım.inşallah seneye bir motor da ben alıcam.sizinle iyi vakit geçirmek dilağiyle.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hülya kardeş, aramıza hoşgeldiniz. Siz seneye motor alana kadar sabredemezsiniz, çünkü sitemizin gezi ve etkinlikleri sizi daha erken motor almaya sevkedecektir.
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)hoşgeldiniz. seneye kalmadan motorunuza kavuşmanızı diliyorum.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)hoş geldiniz. bayan kullanıcıların artması beni oldukca sevindiriyor. çünkü sizlerin eşim için birer örnek teşkil ettiğinizi düşünüyorum.
hakkı
DL1000
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Hoşgeldiniz Hülya hanım
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Hoşgeldiniz... sizi de aramızda görmek çok güzel motora gönül vermiş bir aile olarak.. bol keyfli paylaşımlar![]()
Dünyada Görmek İstediğiniz Değişikliğin Kendisi Siz Olun...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldiniz....
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)aramıza hoşgeldiniz. motorunuzla gezilerimize katıldığınız günleri de görürüz inşallah![]()
foam party
:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)