34 ERF İLE ARANIZDAYIM . REGALCİ OLARAK İZMİTTEN BAYRAMINIZI KUTLARIM. VE DİYORUM Kİ REGALCİ OLMAK AYRICALIKTIR .TUM REGALCİ ARKADAŞLAR İZMİTE YOLUNUZ DÜŞERSE BANA MESAJ ATIN SİZİ AĞIRLAMAK ONURDUR . BU ARADA İSTANBULLU OLMASAMDA ADIM MERTER
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)34 ERF İLE ARANIZDAYIM . REGALCİ OLARAK İZMİTTEN BAYRAMINIZI KUTLARIM. VE DİYORUM Kİ REGALCİ OLMAK AYRICALIKTIR .TUM REGALCİ ARKADAŞLAR İZMİTE YOLUNUZ DÜŞERSE BANA MESAJ ATIN SİZİ AĞIRLAMAK ONURDUR . BU ARADA İSTANBULLU OLMASAMDA ADIM MERTER
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)aramıza hoşgeldin tatar.
foam party
:mrgreen:
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hoş geldin kardeş bende kocaelindenim.Gebzede ikamet ediyorum.Görüşmek üzere...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Güle güle kullan sevgili Merter , İstanbullu olmasanızada İstanbul toplantılarına katılırsınız artık . Yoksa cezanız büyük olur. ( sizi Speedy'e havale ederiz.![]()
) , Havalar bozduğundan dikkatli kullanın.Tekerinize taş değmesin.
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
caponord
Samsun
B Rh (+)Merter kardeşim ...seninde bayramın kutlu olsun....bundan sonraki bayramlardada hep beraber olmak dileğiyle .. aramıza hoşgeldin ....
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)inş okan abi yaws böle internetten olmuor ya da telefondanvala fena olmaz yani bi bayramlarda bulusmak
![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)Hoşgeldin aramızah
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Merter...
Senin, regalinin fotoğrafını görmek seni daha yakından tanımak isteriz. Ne işle uğraşıyorsun, neler yapıyorsun... Motosiklet tutkusu ne zaman başladı, nasıl depreşti, ne kadar yol yaptın, paylaşırsan seviniriz...
Bir de küçük harf lütfen:mrgreen:
![]()
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)