Sevgili Ahmet , elinizde çok profesyonel bir navigasyon cihazı var , Garmin IQ3600 hakikaten türünün en iyilerinden, yanlız şehir başına 100 $ hakikaten uçuk bir rakam, ve anlayabildiğim kadarıyla bu fiyatı talep edenler böyle bir cihaz kullanıyorsan bu parayıda öde mantığındalar.
Navtürk yazılımı Pda ile de çok rahat çalışıyor, sizdeki ürün sırf bu iş için üretilmiş bir Pda , çalışmaması için hiç bir sebep yok , bence Navtürk sitesinden danışma hattının telefonu alın ve teknik servisine danışın. büyük bir ihtimalle uyumlu bir yazılımdır. cihazın üzerinde flahs bellek var ise rahat rahat kullanabilirsiniz.
Ve sevgili Nihat her zaman başağrıtan telefon açabilirsin. Hatta yolun Şişli- Osmanbey tarafına düşerse bir kahve içmeye uğrayıp cihazı bizzat kurcalayabilirsin.bu teklif herkeze açıktır. İlk toplantıda bu sistemi merak eden herkezin incelemesi için getiririm.
Vallahi Okanım ben Askerliğimi Mersin Ordu Evinde de yaptım , ne hikmetse , tüm askerliğim boyunca hiç cezerye yemedim, paso balık ve tantuni tıkınırdık. Şu an feçi şekilde canım Tantuni çekiyor. tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
( Kino Baba , Mersinin tam olarak neresindensiniz ? )