Evet arkadaşlar taze bilgi :

Harita data pazarlayan şirketlerin en iyisi olan Tom Tom türkiyede satışa başlıyormuş. Zaten adamakıllı hizmet veren 2 büyük firma var. Birisi Tom tom diğeri İgo

Yanlız bu iki firmada Avrupa haritaları çok başarılı , yani Türkiye için Şehirlerarası yollarda muhteşem detay varken şehir içinde Tom tom veya İgo kullanarak adres bulabilmek için on takla atıyorsunuz. Şimdi Tom tom Türk pazarına girebilmek için şehir detayına girecekse , firmanın çalışma prensibinden olsa gerek Navtürk'ten daha detaylı bilgi verebilecek altyapıyla çalışacaktır. Ancak fiyatlandırma ne olur ? firma bu altyapıya ne zaman ulaşır , bilinmiyor.

Ayrıca Navtürk bir türk yazılımı değilmiş. Smart2go yazılımını türkçeleştirilmiş haliymiş.( kazıklandım mı ne ? )
yanlız yazılımın bir özelliği daha var. hızınız ve kalan mesafeyi ölçerek , ulaşacağınız yere ne kadar zamanda varabileceğinizide hesaplıyor. bunu yeni farkettim..kurcalamaya devam ediyorum. başka özellik yakalarsam ayrıca belirtirim. birde Tom tom yazılımı arıyorum onuda kurcalamak lazım.