Alıntı mrs-simsek Nickli Üyeden Alıntı
eşimin bacağı prmarça ve o halde ekmek teknesi olan motorunu kurtarmaya çabası içinde sokaklarda karakollarda koşturuyor. :(
Anladığım kadarıyla eşiniz kurye ya da onun gibi bir işi var. Yani amme hizmeti yapıyor.
Kazancını trafikten sağladığı için mi, yoksa diğer yol ticarilerinin (minibüs, taksi vs.) kötü şöhretinden mi bilmiyorum, olası her türlü aksilikte (kaza, yol kavgası gibi) mevzuya otomatik olarak 1-0 yenik başlıyor.

Neden diye sordum o beyinsize, sonra onu dinlemeden duydum vereceği cevabı;

"Çünkü sen o işten para kazanıyorsun, ben senin para kazandığın yola vergi ödüyorum. Sen 3-4 milyara aldığın iki tekerlekli, evimdeki kanepeden bile küçük 'dükkan'ınla benim gittiğim yolda gidiyorsun, ben asgari 20 milyarlık arabamla senin arkanda gitmek zorunda kalabiliyorum. Sen yüzündeki gülümseyi, özgürlük hissini, mutluluğu işini yaparken yaşabiliyorken ben bu ekşi limon tadındaki suratıma yakışır şekilde tamponumun soluyla sana bir korum, ölürsün. Şimdi; hayatta kaldığına şükret ve gidip cezanı öde. Bir daha da ayak altında dolaşma... çünkü yüzündeki aptal mutluluk ifadesine dayanamıyorum"

Her şeyi sağlam bir mantığa dayandırmak zorunda değiliz. Çünkü insanlar bu kadar aptal olabiliyorlar. Ve gençlerimiz bu aptallar rahat yaşasın diye şehit oluyorlar.
Nefret kusuyorum suratlarına... çay yerine kan içmelerini diliyorum.

Allah hepimize sabır, sizlere şifa versin.
Foreman 'la beraber tüm site olarak duacınız ve destekçiniz...