Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, muhalefet etmek niyetinde değilim... inanın bilmediğim için, iyi niyetimle soruyorum; "O sahne neden kapanmasın?"

Tiyatro için özel bir yeri, anlamı olan bir sahne mi... ya da tiyatronun merkezi falan mı? Belki de o civardaki tek tiyatrodur. Ya da ne?

Bilmediğim bir şeyi desteklemek için sanal da olsa imza atmak istemediğim için soruyorum, yanlış anlamayın.

*Sanatın bir milletin fikrini ortaya koyduğu görüşüne katılıyorum ama o sahne giderse sanatımız bitmez herhalde değil mi?
güzel kardeşim... öncelikle muhsin ertuğrul sahnesi istanbul büyük şehir belediyesinin en eski ve kapsamlı sahnesidir... hatta büyük şehirin tiyatrolarının merkezidir desem yanlış olmaz... sahnesi teknolojisi eskimiş bile olsa bu şehirdeki yegane döner sahnelerden biridir... 450 kişilik seyirci kapasitesi- yanlış hatırlıyo olabilirim-, merkezi oluşu, kolay ulaşılabilirliği ve bir çok kapalı gişe oyuna ev sahipliği yapmış olmasından dolayı önemli ve dahi değerlidir... yine bunlarlla beraber zaten sahne sayısı çok az olan güzel ülkemizin güzel şehrinde sahnelerin yıkılıp alış veriş merkezlerinin yapılıyo olması da olayın bir diğer can alıcı noktasıdır... zaten yeterince zengin olan belediyemizin yeni sahneler açmak, sanata daha fazla destek vermesi gerekirken, tiyatro sahnesi olarak kullanılan herhangi bir yeri alış veriş merkezi olsun diye satması gerçekten ayıptır... inşallah bu sebepler oy vermen için yeterlidir...
volkan kardeşim benden önxce yetişip gündüzden arkadaşları bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.gelin görünki ülkemizin sanata bakışını sitemizzden görmek çok kolay.300 üzerinde üye var.%5 i ilgili olsa şu an bu başlık altında 15 mesaj olurdu.maalesef 3 ü benden oldugu halde 15 değil :(
üzgünüm arkadaşlar :(