Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Ben öğrenciyim emresahin , neyime güvenip borçlanayım?:D Elimde ne para varsa onunla alacağım sanırım.Bir yerden alacaklıyım , kasımın ilk haftası o gelecek ondan sonra belli olacak ne durumda olduğum.

orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ORKUN TÜLÜ
    Makina Mühendisliği
     REGAL RAPTOR
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    http://www.sahibinden.com/kirmizi_ma...QQdisplayitem?

gayet temiz duruyor ama bir gidip bakmak lazım tabi

Evet iyi görünüyor , kırmızı olmasa şahane olacakmış... Bi görmek lazım.

UnicornKnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur AKSU
    Sigortacılık
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dilersen forum içinde mevcut bulunan satılık ilanlarına bir göz gezdir... belki de çözüm gözlerinin önündedir de sen farkedememişsindir... :D

üstelik arada kıyafet olayını da çıkarıyorsun...

http://www.regalraptor.net/forum/vie...d250-e-9b.html

(çok pis reklam yaparım... )
    "if i should fall in battle
    my brothers who fight by my side
    gather my horse an weapons
    tell my family how i died
    until then i will be strong
    i will fight for all that is real
    all who stand in my way will die by steel"

madend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömürcan özşahin
    Maden Mühendisi
     Kawasaki ER-5
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı orkun Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.sahibinden.com/kirmizi_masrafsiz_dd250e-_9WQQaXQQ4540852WQQpXQQdisplayitem?

gayet temiz duruyor ama bir gidip bakmak lazım tabi
    ilan sahibi ben oluyorum motor resimde görüldüğü gibi temzidir hiç bir süpeniz olmasın Ali usta dan motor sorulabilir.

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Regal Raptor Almak İstiyorum.

Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı
    Sitenize sonunda üye olabildim.Bir Regal Raptor sahibi olmayı çok istiyorum.Bunun için sizden tavsiyelere de ihtiyacım olacak.İlk etapta aklımda dd 100E almak var ancak bu model hemen hemen hiçbir yerde yok.Sadece Cerrahpaşa'da bir bayii ile konuştum o da 2.950 YTL (plaka , ruhsat hariç) istedi.100 cc'lik bir motor için bu fiyat bana biraz fazla geliyor.Tamam ilk motorum olacak başlangıç için iyi olabilir ve motoru ilk gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor ama bu fiyata daha büyük motorlar var.Sizce 2.500 - 3000 YTL civarına temiz bir Regal Raptor bulabilir miyim?(Siyah olması tercihimdir) Sitedeki tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini , önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
    kardeşim bu melet çok nazlıdır bak hazırsan nazlı alete al...ama bence bekle azcık git yamaha dragstar al bitane 2. el
    the wind determines the way of falling leaf

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Regal Raptor Almak İstiyorum.

Alıntı getto Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı
    Sitenize sonunda üye olabildim.Bir Regal Raptor sahibi olmayı çok istiyorum.Bunun için sizden tavsiyelere de ihtiyacım olacak.İlk etapta aklımda dd 100E almak var ancak bu model hemen hemen hiçbir yerde yok.Sadece Cerrahpaşa'da bir bayii ile konuştum o da 2.950 YTL (plaka , ruhsat hariç) istedi.100 cc'lik bir motor için bu fiyat bana biraz fazla geliyor.Tamam ilk motorum olacak başlangıç için iyi olabilir ve motoru ilk gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor ama bu fiyata daha büyük motorlar var.Sizce 2.500 - 3000 YTL civarına temiz bir Regal Raptor bulabilir miyim?(Siyah olması tercihimdir) Sitedeki tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini , önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
    kardeşim bu melet çok nazlıdır bak hazırsan nazlı alete al...ama bence bekle azcık git yamaha dragstar al bitane 2. el
    abicim ne yaptın sen yaaaa ilk motorum başlangıç motorum derken vede 100 cc motor alacakken dragstar a cıkardınız adamı acele etme kış biraz daha bastırsın fiatlar biraz daha düşer ( geleceği de yok gibi kışın ama)
    bu arada sende biraz daha para toplarsın ama bahardan önce bitirmen gerekli alımını . zaten şu aşama da alsanda
    kış şartlarından sende binemezsin acelet etme derim.. herşey olacağına varır hayırlısı de biraz bekle araştır tabii.

İlginiz için teşekkür ederim.Acele etmiyorum , beklersem hem bir miktar daha para bulabilirim hem de fiyatlar biraz daha düşer umarım.En erken kasım sonu alabilirim çünkü sınavlarım başlayacak , motorla uğraşırsam kalırım hepsinden :D Şu an için marka ve modellere bakıyorum , tabii insan en iyisini istiyor ama ne kadar ekmek o kadar köfte...Bu fiyatlara alınabilecek en iyi motor REGAL RAPTOR gibi , alabilirsem ne mutlu bana.

DD 100 E pek alınacak motor değil aslında ama bu da çok ucuz değil mi sizce?

http://www.sahibinden.com/cok_hesapl...QQdisplayitem?

snakesawar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncay öztürk
    Öğrenci
     Keeway ARN125
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum ehliyet koruma işlerini de aksatmıyosun dimi? ben de gönüllüyüm bir sl 150 ye ama bu ay ehliyete yazıldım bidaki ay da bi terslik olmazsa koruma kask vs alıcam
    istikbal göklerdedir !!!

34 VSU 70

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)