Vala bende de motor hastalığı olduğundan devamlı 2.ci ellere sıfırlara bakardım değişik bişi arardım sinopta devamlı aynı motorlar doğru duzgun bi motor yok doğru duzgun motorda alan yok genelde devamlı scootor ben farklı bişi olsun dedim internetlerden bakıordum gittiğim yerlerde bakıordumbi tane bi oto pazarında bu motoru gordum ustunde yoğunlaştım dedim hoşuma gitti eğer param olursa bundan alırım dedim iyice arastırmaya basladım motosiklet.net den arkadaslar vardı onlara katıldım onlarda değişik tarz takılıor tabi cros
bende bi motor alamayacağını bildiğim için bu motorda ahtım kaldı bilmiorum neden
ama hala alamadım o ayrı mesele ehliyeti anca alabildim sıra geldi motora devamlı engeller cıkmasa onume alacam valla sırf bu motoru gorebilmem için istanbula falan gitcektim yakından gormek için bi de burda okan abiyle tanısınca ne gerek var istanbula 3 saat otemde bir kişide var gidip gorurum dedim gittim gordum hosumada gitti
ama dediğim gibi hala alamadım ama alırsam bunla baslamaya niyetliyim
bilmem anlatabildimmi cumle kurmalarım iyi deildirde
![]()

A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)
bi tane bi oto pazarında bu motoru gordum ustunde yoğunlaştım dedim hoşuma gitti eğer param olursa bundan alırım dedim iyice arastırmaya basladım motosiklet.net den arkadaslar vardı onlara katıldım onlarda değişik tarz takılıor tabi cros