komutanım teşekkür ederim...
en kısa zamanda bakıcam
zannedersem benim istediğim tarzda bişiler çıkar
artçı koltuğunuda sökmeyi planlıyorum
sizce ikinci linkteki stop yapılabilir mi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)komutanım teşekkür ederim...
en kısa zamanda bakıcam
zannedersem benim istediğim tarzda bişiler çıkar
artçı koltuğunuda sökmeyi planlıyorum
sizce ikinci linkteki stop yapılabilir mi
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yapılmayacak bişey değil iyi bi kaportacı arkadaşın varsa istediğin kalınlıktada olabilir. su borusu dirseğini klavuz olarak kullanıp oksijen kaynağıyla bir sacı ısıtıp eğip bükerek sacı şekillendirip halledebilir .... veya kalınlığı bulacağın stop camına görede yapılır....
ha bide bu tip malzemeleri eski tip ask.araç mlz.satan parçacılarda bulabilirsin
ha bulamadın iş sadece o stopa kaldı ben bizim çocuklara yaptırım bişeyler.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)üstadım böyle işler yapanlarıda bilgi olarak bir konu başlıgı altında toplasak nikelajçılar ve modifiye olarak çok süper olurdu ayrıca 1 resimdeki cantları nerde yaptıra biliriz arkadaşlar gerçekten süper cantlaraslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)o cantlardan sipariş vermek istiyorsanız www.accessoryinternational.com buraya bir bakın .. tüm eksesuarlar var burada..ama oldukça pahalıdırlar.
buradan ürün alan bir arkadaşımın dediğine göre ups ile 5-6 gün içinde adresinize teslimmiş.eğer ups te gümrüğe takılacak olursa 60 ytl müşavirlik alınıyormuş.. gümrük ödemeleride alacağın ürünün % 30-35 i kadarmış..
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)üstat ilgin için teşekkürler ama fiyatlar baya uçuk mutlaka bunları türkiyede yaptırabilir üstatlar bunu burda yazar bizde ögreniriz iyi bir tornacı bunu yapabilir ama onu bulmak sorunkaldera Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sevgili ve kıymetli arkadaşlarım ....
çok ucuz ve orta kalitenin altında (çinin en iyisiymiş) bazılarımız var gücünü kullanarak (tabii maddi) aldığımız bu makinalara büyük hayeller kuruyoruz. ama ben şuna inandımki kurulan hayallerin maddi ve manevi değerleri çok yüksektir ... ve hayale kavuşmak içinde maddiyat düşünülmez .....
eğer böyle düşünen arkadaşlara işte adress : istanbul / mecidiyeköy E5 otoyolu (edirne istikameti) yanı CUSTOM MOTOR evet verin makinanızı yazdırın hayalinizi basın paracıklarınızı herşeyi yapsınlar
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)