arkadaşlar önümüzdeki günlerde korumalı bir çizme alacağım.revit in nemo diye bir modeli var.ama bazı arkadaşlar revitin o kadar da iyi olmadığını söylüyor.kararsız kaldım.sizin bir öneriniz olabilirmi?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbularkadaşlar önümüzdeki günlerde korumalı bir çizme alacağım.revit in nemo diye bir modeli var.ama bazı arkadaşlar revitin o kadar da iyi olmadığını söylüyor.kararsız kaldım.sizin bir öneriniz olabilirmi?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)paran varsa revit al derım kalıtelı ve saglamdır.Ama cok para vermek ıstemıyorsan 100 ytl bır motobot alabılırsın
motobot
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Cumartesi günü o tarafta bütün dükkanlara baktım. ayak numara göre ( 45 ) uygun bot bulamadım. bence eğer bu firmaya gidecekseniz gitmeden önce ayak numaranıza göre model olup olmadığını telefon ile sorun..
İstanbulmotobotlara eşim bakmış.tutmamış pek.ben reviti alayım o zaman.saolunaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Revit bot kullanıyorum ve gerçekten çok başarılı bulduğumu söylemeliyim... Bence de Revit almanızda fayda var!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)oxtar var bende. memnunum. tavsiye ederim ama biraz pahalı. bende bi arkadaşımdan aldım denk geldi.
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)çıngıraklı yılanlar için en ideali yüksek topuk ve sivri burunlu kovboy çizmeleri derim ısrarla
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
İstanbulçivi topuk sivri burun harleyim var zaten.gerçi şu ara pek giyemiyorum.kazada ayağımı incitmiştim.o kazada çizmeyi de incittik biraz topuğu koptu.yaptırmaya yaptırdım da ayağımdan giyemiyorum henüz :(handojoe Nickli Üyeden Alıntı
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)çok geçmiş olsun kardeşim ama revit güzel çizme ben perşembe günü biraz inceledim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)