Sivas soğuk olur adamı donduracaksınız yollarda, kardeşim sen bu delilere bakma hangi motoru alırsan al ver ambara 50YTL ye getirirler Sivasa ama Okanın motorunu alırsan Okan Sivasa getirir sen merak etme.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Sivas soğuk olur adamı donduracaksınız yollarda, kardeşim sen bu delilere bakma hangi motoru alırsan al ver ambara 50YTL ye getirirler Sivasa ama Okanın motorunu alırsan Okan Sivasa getirir sen merak etme.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
caponord
Samsun
B Rh (+)hee .. aprilianın arkasına takar çeke çeke getiririm...ii fikir valla MÜSLÜM DEDE.....
selçuk .. olm motor satılsın daa ii yaa...apriyle gezersin...![]()
okan abi sen yorulma ben gelir götürürüm.hem yol yapmış olurum. :Dokan Nickli Üyeden Alıntı
sen yeterki makineni sat.![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)nası götürecen ozim, tek kollu canavarım...sana nası kıyarım ben .....sivasın soğuuunu bilmiyon galiba ... :mrgreen:ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
platinim üşür dimi :D :D :Dokan Nickli Üyeden Alıntı
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)kardeşim en kısa zamanda makinana kavuşursun inşallah gülle gülle kullan allah kazadan beladan korusun rüzgarın bol olsun
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim. okan kardeş sanada ayrıca terşekkür ederim teklifin için ama arkadaşla anlaştık şimdi bozmak bize yakışmaz.
ambar işi mantıklı geldi bana ama nasıl irtibata geçeceğim hakkında bilgim yok.bilgisi olan varmı? [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif] ayrıca bi arkadaşım bana trenle getirmemi söyledi aslında o daha iyi olabilir aynı trenle bende gelirim.
müslüm babanın dediği gibi buralar soğuk olur, salak ile avanak filmindeki salak gibi olmamı istemezsiniz dimi. ayrıca ehliyet olmadığı gibi daha önce vitesli motor tecrübende yok (allahtan hayırlısı bakalım.)
buarada motoru alırken nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkür ederim...![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)eh be GATA'm adam sana gönderdikten sonra napacan sineye çekecen olacağa biteceğe hazır olacan
bak sana bi tavsiye paranın bi kısmını üzerinde bırak motor kargoyla gelirse sivasa hemen servisine götür (yoksa kanuninin servislerine göster çünkü soğutma donanımı hariç diğer aksam çoğunlukla aynı) anlaşmanızdan başka çıkan işleri yaptır gerisini de gönder ..eğer ankaradan alacaksan site ankara üyeleri tt06 veya aksu ile irtibat kur .....
hadi hayırlısı kolay gelsin eğer bu durumda anlaşamazsanız o zaman samsundan bizim okana saldır .......
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaw aldınız verdiniz şimdi arkadaş kimin motorunu alıyo
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)Aslanburcu tavsiyelerin için teşekkür ederim. motoru almaya ben gideceğim bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü sabah ankarad'a olmayı planlıyorum. ordada artık bir servis bulup baktıracaz çünki ankara'yı çok fazla bilmiyorum. zaten ödemeyi, baktırdıktan ve devir işlerini hallettikten sonra yapacam.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
motoru bir doktordan alacam bu siteye üye olup olmadığını bilmiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)