geçmiş olsun, ilk günlerde böyle şeyler olur daha sonra tebessümle hatırlarsın. benim motoru çalıştırmak için yarım saat uğraştığım günler olmuştu. orjinal farında aydınlatma sorunları var ama farındaki çatlak seni rahatsız etmiyorsa şimdilik sabret derim. motorun elektirik tesisatı çok güvenilir değil gibi, h3 dipli far ampülü kullana bilirsin. ancak vatına dikkat etmek lazım. fazla yüksek olmamalı. aslında far tasını değiştirmeyi bende düşünüyorum. uygun olursan hafta sonu çankaya ve sanayiye birlikte bakalım. uygun birşey bulursak ikitane alırız, belki pazarlık şanımız olur.

suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)
, ilk günlerde böyle şeyler olur daha sonra tebessümle hatırlarsın. benim motoru çalıştırmak için yarım saat uğraştığım günler olmuştu. orjinal farında aydınlatma sorunları var ama farındaki çatlak seni rahatsız etmiyorsa şimdilik sabret derim. motorun elektirik tesisatı çok güvenilir değil gibi, h3 dipli far ampülü kullana bilirsin. ancak vatına dikkat etmek lazım. fazla yüksek olmamalı. aslında far tasını değiştirmeyi bende düşünüyorum. uygun olursan hafta sonu çankaya ve sanayiye birlikte bakalım. uygun birşey bulursak ikitane alırız, belki pazarlık şanımız olur.