getto Nickli Üyeden Alıntı
Zaten bekleyerek ancak Regal Raptor alabiliyoruz :D İntruder hayal şu an için.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
getto Nickli Üyeden Alıntı
Zaten bekleyerek ancak Regal Raptor alabiliyoruz :D İntruder hayal şu an için.
caponord
Samsun
B Rh (+)motosikletde şans ... otomobilde şans..hayyatta bunu ispatlıyacak birçok anım oldu....yazmakla bitmez...gezgin murat Nickli Üyeden Alıntı
ön ve arka freni kampana olan ve ön fren sıkıldığında geri salmayan bi motorla bi seferde 5000 km den fazla yol yaptım... o zamanlar ehliyet sormak polislerin bile aklına gelmiyodu...durdurdukları zaman çat pat ingilizce muhabbet etmek istiyolardı taaki biz selamun aleyküm diyene kadar.. :| neyse uzun hikaye ...o motorla o kadar yolu yaptım sadece 2 sefer lastiğim patlamıştı...ben hala motor almanında pinmeninde şans olduğuna inananlardanım...kim ne derse desin
..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)[quote="okan"]okan abicim ozaman senin kaderin çok tersmiş be abicim ben 14 senedir motora binerim wallahi daha bir aksilik beni bulmuş deyil alırım ama alana kadarda karşı tarafında canı çıkar sordugum sorular aldıgım cevaplar benim yorumlarım derken birde çok araştırırım almadan önce anladıgım kısımlara ben bakarım anlamadıgım kısımlarada gerçekten usta gibi ustayada baktırırım bence şans işli deyil kusura kalma size katılamıyacam bu konuda bu konuyuda unutma ALLAH nasip ederde kurbanda oraya gelince bizzat sizinle sıcak diyaloglara girmek isterim bu konu hakkında belkide benden bile profisyonel olabilirsin ama elbette biz insan oglu muakkat gözümüzden kaçan ince hesaplarımızda vardır unutma bu konuyu abicim SAYGILARIMLAgezgin murat Nickli Üyeden Alıntı
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)walla arkadaşım seni anlıyroum..bende üniversite öğrencisiyim ne zamandan beri bakıyorum ama para denk gelmiyor..yazın çalışıyorum şu andada burs parasından ne kalırsa onu biriktiriyorum..bendede senın civarında bütçe var..ehliyet alacam inşallah aralıktaki sınavı geçersem..motor alcamda önce bi deri ceket sonra bi kask dizlik derken para kalmayacak bana işte:D..keeway en iyiysi(param ona yettiği için))..yalovada oturuyorum ve motorla gezilecek çok yer var ahh ahhh...
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
caponord
Samsun
B Rh (+)[quote="gezgin murat"]yavv ben burada şansızlıktan hiç bahsetmemişimki :mrgreen: sen nerden çıkardın kaderin tersmiş diyon olm... :mrgreen: gözünle oku .. ii oku ... :mrgreen:okan Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
3.000 Lira civarı bir Regal Raptor bulursam alabilirim , ancak bir bölümünü peşin bir bölümünü kredi kartı ile ödeyeceğim.Umarım denk gelir bu şartlarda bir motor.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla 3000 e motor kesin bulursunda kredi kartı işin içine girince bi bayiden filan alman lazım inşallah en kısa zamanda olur
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Evet işin içine kredi kartı girince 2.el bulmak zorlaşıyor.Bakalım , çıkmadık candan ümit kesilmez.
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)Batis Nickli Üyeden Alıntı
ama ben bazen görüyorum sanki ssahibinde.comda yoksa ben mi yamuluyorum![]()
istikbal göklerdedir !!!
34 VSU 70
Haklısın bazen oluyor , motosiklet mağazasında 2.el motor olunca o zaman kredi kartına taksit yapma imkanı oluyor , ancak sahibinden olduğu zaman bu pek mümkün değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)