| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)hocam bunlar motorsiklet sınıfında mı satılıyor acaba ? cunku dort teker . bıde ben bunlar ıcın ıznın olursa fıkrımı soylemek ısterım . ben bunlardan alsam duz yollara degıl kendımı arazıye ve denız kenarlarına atarım . :mrgreen:
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)bundan vardı sinopta 1 tane ama ben sevmedim vala gerci binmedim ama hosuma gitmedi cok alcak cocuk oyuncağı gibi bi şey![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)sanırım kanunının bu sekılde bır modelı vardı....ama tam emın degılım...trafıkte kullanılabılecegını sanmam...ama motordan daha emnıyetlı oldugu kesın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ey sevgili arkadaşlarım bunların cinsine ATV diyorlar bu modele sadece gidon yerine direksiyon koymuşlar ve sitemizde devletin imkanlarıyla kullanan arkadaşlarımız var örneği deli zabit tayfun
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ya iş 4 tekere döndü deli çerkez im hayırdır
atakanbatunun verdiği o sayfada ise acaip bir makine var ama oda ne o öyle araba gibi ama değil yerde sürügen bişi
haz vermedi bana ( caf caflı bişi ama )
Hazeytürkü zamanında detaylı olarak araştırmıştım , ürün için istenilen fiyat bence fazla , ayrıca koruma demirleri yere çok yakın , ilk kasis veya çukurda istenmedik durumlarda bırakır kullanıcısını..
İş 4 tekere dönmedi Kino Baba 80'li yıllarda Böcek'ler vardı hatırlarsanız. bunuda yolda canlı olarak görünce böcek geldi aklıma. ayrıca motorsikletten korkanlar için alternatif bir çözüm olabilir.
caponord
Samsun
B Rh (+)deli çerkesim .... dünyanın en rahatsız aracına kafayı takmışın ...başka kanala geç bence....burda vardı yazın birisi sahilde kullanıyodu... zıplaya zıplaya giden berbat bişi....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)