Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: pişmanlık

snakesawar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncay öztürk
    Öğrenci
     Keeway ARN125
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmişte kötü şeyler yaşadım. mesela üniversiteyi kazandıktan sonra çok dağıttım kendimi adeta kaybettim. derslerim de dogal olarak kötüydü ve okulum uzadı ama şu an pişman degilim neden diye sorucak olursanız yaşamam gerekiyormuş ve yaşadım şüphesiz ki benden bişeyler götürdügü gibi başka şeyler de verdi bu ve bunun gibi konular.
    istikbal göklerdedir !!!

34 VSU 70

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayaımda verdiğim hiçbir karardan pişman olmadım, vermiş olduğum karardan ötürü sonucu kötü sonuçlansa bile, benim bile zarar gördüğüm çok durum da oldu fakat yine de hiç pişman olmadım, çünkü ders almasını bildim ve benim için tecrübe oldu

Her insan hata yapar bu gayet normaldir, bence en önemlisi aynı hatayı 2 kere yapmamaktır.

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
    Hayaımda verdiğim hiçbir karardan pişman olmadım, vermiş olduğum karardan ötürü sonucu kötü sonuçlansa bile, benim bile zarar gördüğüm çok durum da oldu fakat yine de hiç pişman olmadım, çünkü ders almasını bildim ve benim için tecrübe oldu

Her insan hata yapar bu gayet normaldir, bence en önemlisi aynı hatayı 2 kere yapmamaktır.
    aynen abi. yapilan hatalar eger sagligima canima bi zeval verirse iste o zaman yapmamaya gayret ederim. ama benim icin hicbiseyin onemi yok. hersey gelip gecici. cok ani kararlar veren bi insanim. hersey hemen olsun isterim. sabrim yoktur. fazla sabredemem, sogurum cunku. kafama takmistim motor alcam die, gittim direk aldim. ister bozuk olsun ister hurda. bi sekilde hallolur; bu can bu tende durdukca... - cok acayip felsefik bitirdim cumlemi farkindaysaniz - :P :P :P

Yazar
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ankara universitesindeydim devamsizliktan atildim simdiki aklim olsa girerim af bekliyorum bu aralar
    meclisteymis ciksin geri donecegim

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kayiro Nickli Üyeden Alıntı
    ankara universitesindeydim devamsizliktan atildim simdiki aklim olsa girerim af bekliyorum bu aralar
    meclisteymis ciksin geri donecegim
    kardeşim belki dönemiyeceksin 3 imtahan hakkı verecekler dışardan sınavlara gireceksin.geçende öyle oldu ve oğlum hazırlıksız yakalandığı için imtahanları veremedi makina müh.3 ncü sınıfta bida yıkıldı senin bu beklentin gerçek olur inşallah ben derimki şimdiden okuyomuş gibi çalış ve çıkacak af tada bu işi bitir
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Barış Erkan
    Bilişim
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaptığım her hata bana çok şey öğrettiği için hiç pişman değilim.nietzscheninde dediği gibi( böyle mi yazılıyordu rezil olmayalımm)
    öldürmeyen acı güçlendirir.karşılaştığım kavşaklarda farklı yönlere gitseydim hayatım çok farklı mı ya da çok daha başarılı mı(kime göreyse) olurdu...kim bilir belki...pişman mıyım asla !!!!

tek pişmanlıgım var 19 yaşından önce yüksek hızda u dönüşü yapılmayacağını hadi yaptın bir hıyarlık bari eğikken arkafreni köküne kadar sıkmamak gerektiğini ögrenseymişim...

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende beşiktaşlı olduğuma pişmanıım...ama olmuyo işte kalpten seviyoz bırakamıyoz
    the wind determines the way of falling leaf

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)