Kino baba fikir güzel katılıyorum +1000000000
Gördüğünüz gibi fikirlere açığız tavsiye edilen herşeyi yapmaya çalışıyoruz yeterki birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Kino baba fikir güzel katılıyorum +1000000000
Gördüğünüz gibi fikirlere açığız tavsiye edilen herşeyi yapmaya çalışıyoruz yeterki birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın.
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)BULL Nickli Üyeden Alıntı
güzell.. de bu hep neşelendirmiştir beni hem 1. hem de nasıl geleneksel oluyor?? :mrgreen: :mrgreen:
istikbal göklerdedir !!!
34 VSU 70
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Geleneksel olacağının garantisi biziz hepberaber inşallah
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)büyüksün KİNO BABAKino Nickli Üyeden Alıntı
![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ya snakesawar toplantımız geleneksel olacakdasnakesawar Nickli Üyeden Alıntı
peki kacıncı toplantı olduğunu nasıl bileceğiz diyelim ki 8 sene sonra hani biz bir geleneksel toplantı yapmıştık ya işte o mu diyecez yooo 1.geleneksel diyecez veya 3.geleneksel diyecez
haa ama diyorsan ki önce 8-10 toplantı yapılsın da sonra 1. 2. 3. geleneksel deriz düşüncen mantıklı ama bizde sanki 8-10 yıllık bir grupmuşuz da her sene yapıyormuşuz gibi dedik işte 1.geleneksel falan diye sende hemen açık veriyon bizi yaaaa
boşver takma kafana :mrgreen: :mrgreen: sonuçta geleneksel toplantı işte
caponord
Samsun
B Rh (+)sinek savar kardeşim .. uyarın için saol .. bu kadar adam akıl edememişiz kusura bakma...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Sinek savar mı şeltoksmu yani yoksa bu sinekler başka sinekmi.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)