Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
bu ne ya zart zurt başlık açmayın arkadaşlar ya böyle ufak soruları msnden sorun millete yemin ederim "ne zaman" başlığını gördüm dedim kesin getto açmıştır bunu bi girdim getto yazıyo harbiden kardeşim hemen hemen herkesin msn i profillerinde yazıyo kendine samimi gördüğün biririnin msn ini alırsın kimse sana nie aldın die sormaz msn den sorarsın gereksiz başlık açmak neyine sürücü kursunu aramışsın açmamışlar haydaaaaa hemen gel başlık aç buraya oldumu şimdi ??? annen kızsa gelip başlık açıcaksın ya :evil: :!:
yeaks kardeşim eleştiri de bulunabilirsin ama bence de üslup bu şekilde olamaz. yada kendi belirttiğin gibi msn den yada özelden getto ya ulaşıp söylemek istediklerini onla orda paylaşırsın. eminim sende bu kadar insanın tepki vermesi üzerine hatanı anlamışsındır.

bence açılan bu başlık ta gayet normal sonucta şu sıralar sınava girecekler var. bilmediği yada aklına takılan konu olan varsa burdan paylaşabilir. getto sadece bi soru sorarak topic acmıs amac o soru ya cevap deil sadece o konuyla ilgili tüm konuların burdan paylaşılması.. umarım kısa surede en azından hatanın farkında oldugunu belirtirsin yada hakksız dusundugun yonleri de yapıcı bi şekilde belirtirsin..