Emrah komutan benim meselem yüzünden beni destekleme adına bir yazı yazdı biliyorsunuz ,ama modlar yanlışlıkla veya bilinçsizce değerli komutanımızın üyeliğini sildiler hemde ne silme komutanın bütün mesajlarını uçurdular, derhal müdehale ettik ama ne yazıkki geriye dönüşü çok zor olan bir şekilde silinmiş, buna rağmen Alper gece gündüz uğraşıp halada uğraşıyor günde 50-60 mesajı geri getirerek komutanımızın mesajlarını tamamlamaya çalışıyor.

Bu olaydan dolayı doğal olarak Emrah komutan çok kırıldı, Eskişehiri ayaklarımızın altına seren elimizi cebimize attırmayan o değerli insanı başta ben yeniden bu sitede görmek istiyoruz.

Rahmetli dedem şöyle derdi bir lokma ekmeğini paylaştığın kişi ölene kadar kardeşindir unutma.

Bende Emrah komutanı kardeşim olarak görüyorum, kendisiyle konuştum çok kırgın olduğunu asla siteye yazmayacağını söyledi ama ben inanıyorum ki kırgınlıklar gelip geçicidir.

KOMUTANIM BEN AKSU OKAN KİNO SELÇUK YAŞAR KOMUTAN YANİ HEPİMİZ SENİ ARADIK BİZİ KIRMAYACAĞINA İNANIYORUM.