Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

S. Burcu ŞUŞUT
    Öğrenci
     YOK
     Marmaris
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motosikletten önce korumaları tamamlamak doğru mu?

Henüz bir motosikletim yok fakat her pazar (hava durumu el verdikçe) abimle yada arkadaşımla yola çıkıyoruz. Tabi ben artçıyım Bir tane wiwi kaskım vardı çok fazla trs tepki alınca eski bir nolan kask kullanmaya başladım ama o kadar eski ki resmen içi kafama yapışıyor artık. Bu hafta salı günü Manisaya gidiyorum dolayısıyla İzmire de uğrayacağım. Kredi kartımda da şu anda 800Ytl kadar bi limitim var birazda nakitim. Sizce adam akıllı bir mont ve kask almalımıyım yoksa şu anda elimde olanla idare edip motosiklet aldıktan sonra mı korumaları tamamlamalıyım? Hepiniz benden daha tecrübelisiniz. Bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

Bu arada korumaları önce almak istememin sebebi eğer şimdi alırsam ödeme daha kolay olacak çünkü motosikleti aldıktan sonra taksitlerim zaten çok olacak açıkçası ödeyememekten korkuyorum. Zaten renk konusunda sorun yok siyah istiyorum.

Bir de İzmirdeki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Fiyatı uygun ve kaliteli korumaları nerden alabilirim bilmiyorum.

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ruhsatta kimin adının yazdığı veya senin motosikletin neresinde oturduğununu elbette en ufak bir önemi yok. Bu makinanın tepesine çıkıyosak, imkanlarımızın elverdiği en kaliteli ve iyi durumdaki koruma ekipmanlarını kullanmamız gerekiyo şüphesiz! Motorunu alınca da gül gibi kullanırsın aynılarını... Hadi koş hemen al bence
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

S. Burcu ŞUŞUT
    Öğrenci
     YOK
     Marmaris
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayır anlatamadım sanırım Ben korumalardan bahsediyorum. Kask mont eldiven... Yani bunarı motosikleti almadan önce almak mantıklımıdır?

Edit: huff yaaa. Mesajını yanlış anladım şimdi tekrar okudum :| teşekkürler

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Evet korumaları önceden alman faydalı en doğru kararı vermişsin ve kaliteli olan malzemeler al çünkü bir kere alıyoruz motoru değişsende onlar hep kalıyor
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok anlatabildin, ben de diyorum ki senin durumunda mantıklı çünkü motorun olmamasına rağmen çeşitli vesilelerle motora bindiğini söylüyorsun.. O zaman mantıklı olmanın ötesinde hayati önemli ;)

Düzeltme: Ne yazık ki editine yetişemeden cevabı yapıştırmışım Neyse sanırım anlaştık, önemli olan da o!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Motosikletten önce korumaları tamamlamak doğru mu?

Alıntı Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
    Henüz bir motosikletim yok fakat her pazar (hava durumu el verdikçe) abimle yada arkadaşımla yola çıkıyoruz. Tabi ben artçıyım Bir tane wiwi kaskım vardı çok fazla trs tepki alınca eski bir nolan kask kullanmaya başladım ama o kadar eski ki resmen içi kafama yapışıyor artık. Bu hafta salı günü Manisaya gidiyorum dolayısıyla İzmire de uğrayacağım. Kredi kartımda da şu anda 800Ytl kadar bi limitim var birazda nakitim. Sizce adam akıllı bir mont ve kask almalımıyım yoksa şu anda elimde olanla idare edip motosiklet aldıktan sonra mı korumaları tamamlamalıyım? Hepiniz benden daha tecrübelisiniz. Bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

Bu arada korumaları önce almak istememin sebebi eğer şimdi alırsam ödeme daha kolay olacak çünkü motosikleti aldıktan sonra taksitlerim zaten çok olacak açıkçası ödeyememekten korkuyorum. Zaten renk konusunda sorun yok siyah istiyorum.

Bir de İzmirdeki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Fiyatı uygun ve kaliteli korumaları nerden alabilirim bilmiyorum.
    elbetteki ilk önceliği koruma ekipmanlarına vermelisin, ödeme konusunda da kararı kendin vereceksin. benim aksesuarlarım yaklaşık 600YTL tuttu, tek eksiğim pantalon onuda ilk fırsatta alacağım. sadece kask ve mont yetmiyor tam korumalı eldiven, dizlik ve bel kemerini unutmamak lazım. korumalarının kalitesini kullanacak olduğun motorsikletin tarzına göre belirlemelisin. bu konu birçok forumda çok artışıldı ama nedemek isteğimi en iyi buraya geldiğinde sana uygulamalı gösterebilirim.
    izmirden aksesuar alacaksan en uygun gün cumartesidir. tabiki ben sana seve seve yardımcı olurum. bana kesin gelişini bir gün önceden bildirirsen sevinirim. görüşmek üzere...
    hakkı
    DL1000

S. Burcu ŞUŞUT
    Öğrenci
     YOK
     Marmaris
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Biliyorum mont ve kask yeterli değil ama ilk etapta mont kask eldiven bide dizlik istiyorum. Yani uzatmamak için hepsini saymamıştım. Pantolon, refektör, yağmurluk takımı ve bot aklımda ama şu anda param hepsine yetmez o nedenle son saydıklarımı ikinci plana atıyorum. Belki İzmirde satacak olan arkadaş vardır :P
    Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence tamalayabildiğin kadarını tamamla motor alınca birden hepsini almak zorundasın zaten ve bu birden ağır gelebiliyor. bence gücün neye yetiyorsa. önceliğin kask ve mont olmalı zaten gerisi elinden geldikçe olur zaten. şimdiden hayırlı olsun
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ORKUN TÜLÜ
    Makina Mühendisliği
     REGAL RAPTOR
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    ben dizliği geçen hafta çankayadan 35ytl ye aldım aynı yerde mont ve pantolon da var. pantolonlar 150 ytl montlarda o civarda
    saydığın ekipmanların içinde bel kemeri eksik kalmış o da önemli bir malzeme

S. Burcu ŞUŞUT
    Öğrenci
     YOK
     Marmaris
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Reklam gibi olurmu bilmiyorum ama bildiğiniz yerler varsa bana yardımcı olurmusunuz
    Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)