army aramıza hoş geldin .. ayrıca geçmiş olsun allah beterinden korusun ....4 gün lük bi seyahatteydim bi kaç konuyu kaçırmışım bunlardan biriside senin aramıza gelişin olmuşş...rüzgarın ılık olsun....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)army aramıza hoş geldin .. ayrıca geçmiş olsun allah beterinden korusun ....4 gün lük bi seyahatteydim bi kaç konuyu kaçırmışım bunlardan biriside senin aramıza gelişin olmuşş...rüzgarın ılık olsun....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)bence hiç gerek yok.bu benim düşüncem.möaksat pisliğin engellenmesi ise bir tane yeterli değilmi?
caponord
Samsun
B Rh (+)ben faydasını gördüm turlabo ...denemen lazım...turlabo Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)vala bende dediğin sesten yok .Bir buluşmamızda bakalım merak ettim sesi .aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Sarıkayalar bu işi ciddiye alıyorlarsa sitemize girerler bunu zaan gösterecek.Bende kendilerini haberdar ettim siteden.
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar regallerde genelde olan bişi ust kapaktan gelen ses sibop sesi siboplar çok sıkı oluyor ve sibopların tepesini dövüyor tabi bu yakıtı cok etkiliyor.emre motorda senkron cihazı var karburatör ayarını cıhazla yapıyor ve yakıt anormal düşüyor tabi sibop ayarı yapıldıkan sonra
caponord
Samsun
B Rh (+)kedidir kediii.... :D hiç başka motorları dinledinizmi arkadaşlar bütün motorlarda var bu tür sesler ...motosikletler krangın sesini bile dışarı veriri .. kafanızı takmayın...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)abi ne faydasını gördün .açıklama yapsana :?:
caponord
Samsun
B Rh (+)hiç benzin bitirdinmi turlabo... benzin bittiğinde bütün pislik karbüratöre geliyor...orjinal filitrresi bu anlamda çok işe yaramıyor çok uğraştım bi kaç kere tahliyeleri tıkandı karbüratörün(aşşagıya doğru inen 2 adet hortum var karbüratörün altından onlardan şırıl şırıl benzin akıyordu durduğumda tahliye vidalarını gevşetip temiz bir pet bardağa kirli benzini boşalttık o zaman görmeliyidin filtrenin bi işe yaramadığını) bu filtreyi taktığımdan beri hiç sorun yaşamadım...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)alışkanlığım gereği depoyu sonuna kadar kullanmadım inşallahta kullanmam. paylaşım için teşekkürler.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ilave filteryi nerden labiliriz bence kesin sart okan kardeş cok haklı mutlaka faydasını görursunuz zararı olmaz
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)