geçmiş olsun kardeş çok güldüm ama
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250
İzmir
A Rh (+)
geçmiş olsun kardeş çok güldüm ama
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
e9b
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah baba Allah size vermesin![]()
MESAFENİ KORU

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar son dakika haberi veriyorum Emre Ltd Şirketi sitemizdeki regal raptor sahiplerine jest amaçlı bilet yolluyacaklardır.İşte tarafıma gönderdikleri mail.
Biz Emre Yedek Parca Tic Ltd Sti olarak bu sene MOTOSHOW 07 fuarina 10 numarali salonda ithalatini yapmis oldugumuz REGAL motorsikletlerini ve MEIDUO markali scooter modellerini sergilemek amaciyla katilmaktayiz.
Fuar davetiyeleri organizasyon sirketin belirttigine gore elimize onumuzdeki hafta sonu ulasacaktir.
Talep ettiginiz 50 adet davetiye site uyelerinin kullanilmasi amaciyla tarafiniza verilecektir,bununla beraber regal kullanicilari fuar tarihine kadar motosikletleri ile firmamiza gelerekde birer adet davetiye alabileceklerdir,sizin icin problem degilse bunun da haberini sitenizde duyurabilirsiniz.
caponord
Samsun
B Rh (+)baba sen beni öldürecen yaa... sakın regalini değiştirme burada yazışılanlardan anladığım kadarıyla sen gerçekten sürüşte acemisin...sakın motorunu büyütme büyük makinelerde şu anda kullandığın makinenin 5 katından da fazla tork var helede dragstar 650 likte...( yani ellerin elcikteyken hapsırsan seni üzerinden atacak kadar...)aman ha kurbanın oliim..ben 20 li yaşlarda her boku yedim motorun üzerinde 400 kiloluk motorun önünü kaldırmaktan tutda , ayaklıklarını yere değdirene kadar yatırmaya kadar, hatta bi kaç kerede yeri öpmüşümdür üzerinize afiyet..en son şu anda regale biniyorum .. hanımda motor delisidir o bile şu anda baskı yapıyor büyük motor alalım diye .(hani senle çıkarken bindiğimiz motor varya diye giriş yapar her zaman).inşallah VN800 alacam ama regalimi asla satmam.. riski az bi motor helede sınırları zorlamayı seven insanlar için... caser kurban gel sen vazgeç bu sevdadan ... an azından 1 veya 2 sene ertele iyice pişmeden geçiş yapma ...caser Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
caponord
Samsun
B Rh (+)helal olsun adamlara beaa...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)gecmiş olsun dostum allah kimsenin başına vermesin.
herkese kazadan beladan uzak sürüşler.
önceki mesajlara atfen de oturuş icin ya bende de o kadar rahat oturuyorum ki
kollarımı geriyorumbacaklarımı acıyorum birde sanki arkada arkalık varmış gibi yaslanıyorum sanki, ama bazen küt diye motorun önü havaya kalkacak diye ürküyor ve korkuyorum bu kadar rahatlık da fazla gibime geliyor benim(ama yavaş yavaş seyrüseferde tabii)
250
İzmir
A Rh (+)yavaş seyrüseferi ben de çok seviyorum. aynı şekilde ben de çok rahat oturuyorum. bir de motorun düşük devirdeki sesini çok seviyorum. o yüzden (deneme amaçlı olanlar dışında) 80-90 ı pek geçmiyorum.
250
İzmir
A Rh (+)özellikle rölantideyken motorun çalışması bana düzensiz gibi geliyor. galiba bujileri değiştirmem gerekiyor. izmir de olup da buji değiştiren bosch veya champion marka buji alan var mı?
şimdilik belli değil
Muğla
B Rh (+)Bilgi için teşekkürler
caponord
Samsun
B Rh (+)dostum motorunun düzensiz çalışması bujilerden değil buji ya ateşler ya eteşlemez ...malum bizim motorlarımız tek silidir düzeninde çalışıyor ..iki piston da aynı yöne hareket ediyor birinin sibop açıkken öbürünün kapalı oluyor bu da demektirki çok iyi bi sibop ayarı lazımm..ve tabiki karbüratör ayarı..madasret Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)