abiler sonunda dayanamayıp (yanımdan geçen bir harley in sesini duyup kıskançlıktan çatlamam sonucu ) egzozları açtırdım. o ne sestir öylegürlüyor alet
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250
İzmir
A Rh (+)abiler sonunda dayanamayıp (yanımdan geçen bir harley in sesini duyup kıskançlıktan çatlamam sonucu ) egzozları açtırdım. o ne sestir öylegürlüyor alet
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
caponord
Samsun
B Rh (+)o makineler o iş için yapılmış.. sen bence aksozları açtırmakla iyi etmedin .. hiç bir zaman o duyduğun sesi alamazsın ...imparatorum tersadamım..madasret Nickli Üyeden Alıntı
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)güssel insanlar... yapmayın, etmeyin... altımızda ki makinalar çinin en güssel motorlarından biri... çinli ne güssel bi egzost koymuş... sessiz sakin, kimseleri rahatsız etmeden gidiyoruz... bunun yanında makinenin susturucularını sökünce sadece 250cc 250 cc bağırıyo... harleyin en ufaka motoru yanlışım yoksa 850cc... bunun yanında hastası olduğun ses tescilli bi ses... herhangi bi susturucu sökümü sonucunda oluşmuyor.. orjinali öyle... yüksek devirlerde bizim makinalarımızda çok hoş bi şekilde inliyor... motorcuların ismi çıkmış 9'a inmez 8'e... niye etrafımızda ki insnaları çok da hoş olmayan bi sesle rahatsız edelim ki.. unutmayın sizin hoşunuza giden o ses özellikle geceleri sokak aralarından geçerken bir çok kişiyi rahatsız ediyor...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)her kelimesine katılıyorum agresus ... bu kadar muzip kişiliğinin altında çokda mantalitel bi yapın varmış doğrusu...![]()
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
250
İzmir
A Rh (+)yok yok güzel oldu![]()
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)dostlar yarın bi 2. el motor görmeye gidicem ama benim bi yardıma ihtiyacım var 12 ile 2 arasında eğer işi olan yoksa benle gelebilirmi motora beraber bakalım beni kazıklamasınlar şimdi bide bi ustaya göstermeye kalksam servisin yerini bilmiorum satan arkadaşın gittiği servise gitmeninde pek bi manası yok.. motorun başından ufak bi kaza geçmiş çünkü o yüzden ince eleyip sık dokuyorum baya.. eğer müsait olan varsa o saatler arası bana bi ulaşsın lütfen..çok saolun şimdiden.. istanbul mecidiyeköydeyim ben bu arada..
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Salı günü Dikilitaş Ali Ustaya gittim... Saolsun çok ilgilendi... Kendi motoruyla tur bile attık. Regaller tahminimden de güzelmiş... Spyder beklemeden Class la aranıza katılabilirim. Susturucuları çıkarmıştı. Çıkan ses gayet güzeldi. Acaba ses egzostundan çok farkı var mı merak ediyorum.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim üzücü bir haber spyder beklemeyi bırak çunku gelmeyecekmiş.emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
En iyisi ya düz yada class modeli al
caponord
Samsun
B Rh (+)yahu emrah ne olcak şimdi spyder spyder die sayıklıyodun ...eyvah eyvaaahh valla üzüldüm ...sen en iyisi kendini ispatlamış 250 lik bi regal al doya doya bin ....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
250
İzmir
A Rh (+)aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
gelecek gelecek
biraz sabır![]()
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)