Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 26 Toplam 46 Sayfadan BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu
Toplam 452 adet sonuctan sayfa basi 251 ile 260 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Bülent TAZEYURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     RR
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence artık Emrah Sypder almaktan vazgeçti bugün itibarı ile.
    250 cc Raptor iyidir ve de güzeldiiiir. :D
    Artık mutluyum galiba:D

Herkese merhaba,
    Öncelikle aidikurt'a çok teşekkür ederim.Böyle güzel bir platformu hazırlayıp tüm regal dostlarına sunduğu için...
    (Aidikurt profilinde sigortacı yazıyor, bu noktada meslektaş olmamızada çok sevindim.) Motosiklet.net e de üyeydim ama çok fazla aktif olduğum söylenemez.Belki bir kaç sorumdan hatırlayan vardır.Regalimi geçen yaz aldım ve büyük bir keyifle kullanıyorum. motorumu çok seviyorum, fakat işimin kıyafet zorunluluğu nedeniyle çok fazla işe gidip gelirken kullanamıyorum.Bu noktada bir çok zaman bir tanede maxi scooter mı almalıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum.Şimdiye kadar hiç bir organizasyona katılmadım, sizleri uzaktan takip etmek ile yetindim ama yakın zamanda ehliyetimide edindikten sonra aktif bir üye olacağımı umut ediyorum.Nedense hep çekindim belki bir çoğumuzunda ehliyeti yok ama biraz kuralcı olmayı yeğledim motor konusunda bugüne kadar hep.

Benim motorun bakımlarını Altan motor yaptı hiçbir ciddi sıkıntımda olmadı aslında bugüne kadar fakat bu son günlerde ciddi bir problemim var ve bu konuda destek istiyorum sizlerden. Benim motor çalıştırırken çabuk marş alıyor,fakat bir süre sonra tam ısındığını düşünürken birden stop ediyor ve çalıştırmak için çok zorlanıyorum.Bu da bir çok sefer neredeyse 20 dakikama mal oluyor.Sanki sadece jikle yetmiyor gibi oluyor bende rolanti ayarını yükselterek, yüksek devirde çalıştırıyorum bir süre.Sonrada eski veya orjinal rolanti ayarınıda bozduğum için tam olarak hangi ayarda tutmam gerektiğini kestiremiyorum.Motosiklet.net te bizim bütün forumu inceledim fakat bu tarz bir sorunu olanı duymadım, sizlerden ricam eğer böyle bir şey başına gelmiş olan veya ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa bana yardımcı olması.Herkese selam eder,en kısa zamanda tanışmak dileklerimi sunarım. Peşin teşekkürlerimle...

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN...senin sorunun bujilerinden veya jikle tertibatından olabilir
    ... sabahları bende marşa basmak için jikleyi çekiyorum ondan sonrada elimlen rölantisini yükselterk belli bi ısıya kadar öööle bekliyorum .. bu arada jikle kapalı olacak tabiiki .. ne kadar jikle o kadar az buji ömrü demektir....bujileri bi değiştir ondan soora bi daha haberleşelim olurmu... selamlar sevgiler..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin dostum. Buji yüksek bir ihtimal ancak karbüratörle ilgili bir sıkıntı da olabilir bence. Değişik bir yerden benzin almak zorunda kaldın mı?

Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN...senin sorunun bujilerinden veya jikle tertibatından olabilir
    ... sabahları bende marşa basmak için jikleyi çekiyorum ondan sonrada elimlen rölantisini yükselterk belli bi ısıya kadar öööle bekliyorum .. bu arada jikle kapalı olacak tabiiki .. ne kadar jikle o kadar az buji ömrü demektir....bujileri bi değiştir ondan soora bi daha haberleşelim olurmu... selamlar sevgiler..
    Sevgili Okan cevabın için teşekkürler.Ben bu rolanti ayar işini jikle ile birlikte yapıyorum.Belki de sorun ondan kaynaklanıyor.Bir de senin dediğini deneyeceğim.Bir bujileri değiştirip tekrar bakmakta fayda var heralde..

Sevgili Emrahss sanada teşekkürler. Genelde bildik ve aynı yerlerden benzin alırım ama bu da ihtimaller dahilinde tabiki.Bu fikri deerlendirmekte fayda var.Anlaşılan bize servis yolları gözüktü

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    jikle açıkken sakın gaz veriim deme ... bujinin ıslanması 3 dakka sürer..soora çok uğraşırsın faygun kardeşim.. :!:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Beyler belki bileniniz vardır; her benzin markasının ve her bayinin sattığı benzin içinde genetik kodları varmış. Analize gönderilemn benzinin hangi bayiiden alındığı çat diye çıkıyormuş. Benzinden olduğuna emin olduğunuz zaman kovalayın işi...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kücükgirgin dostum bu genetik kodlar avrupada falandır yaa
    bize gelmez abicim böyle genetik kod falan hadi encok olsun kimyasal formüllerinin oranlarından shell mi Moil mi Bp mi onu bulabilirler ama hangi istasyondan bayiden alındıgını yok abicim olmaz öyle şey adam basar suyu ne genetik kod kalır ne formül kalır hadi su basmasında 90 oktanı basar 98e 98 diye satar bizimkler :mrgreen:

onun icin bildigin güvendiğin yerden almak tamamdır bir olay olursa gider kayarsın fırcayı hepsi o

genel bir durum olursa zaten hallediliyor bir ara mersinde ataş hatalı benzin dagıtımı yapmış shelle 2-3 bayi vardı oradan benzin alanlar benzin pompasımı arıza yapıyordu bunlar arıza yapanların hepsini değiştirmişlerdi. (shell /ataş) benim biladerin arabası bu şekilde olmuştu biliyorum

Bu dediğini çok yaptık be abi :frown: anlaşılan bujileri çoktan yemişiz biz :(

Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    jikle açıkken sakın gaz veriim deme ... bujinin ıslanması 3 dakka sürer..soora çok uğraşırsın faygun kardeşim.. :!:

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bujileri iyi bir çift ile (NGK) değiştirmek motoru acayip değiştiriyor.

Sayfa 26 Toplam 46 Sayfadan BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)