Valla süpersin.Motoruna va sana maşallah.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Valla süpersin.Motoruna va sana maşallah.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Arkadaşlar motorumda şöyle bi sorun var ne yapmalıyım??....
1. viteste 30 km.. 2. viteste 65 km... 3. viteste 105 km hız yapabiliyorum devrinde kullanarak ama 4. viteste hızlanma yapamıyorum sadece 105 km sabit hızda kalabiliyorum tam gaz vererek,,, 5. viteste ise hızım yavaş yavaş 80 km hıza düşüyor..
bunu servise anlattığımda bana karbüratörü falan açıp inceleyeceklerini ve sibop ayarlarının yapılabileceğini söylediler... (Doğru mudur ? )
ayrıca arka frenim iyi değil serviste kontrol etti, freni onlarda beğenmedi ve direk şunu söyledi ''tekeri çıkarıp balataları temizleyeceğim..'' ama benim motorum 2500 km de henüz.. yağmurda çamurda da kullanmadım bi
le..
lütfen beni bu bilgisizlikten kurtarın.cevapları bekliyorum :|
Dünyada Görmek İstediğiniz Değişikliğin Kendisi Siz Olun...
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Şu yukarıdaki mailime lütfen bir cevap.... :?: bekliyorum arkadaşlar napıım ben?
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa dostum bu ıste bır anaormallık var 3 vıtesın devrınde 105 km hıza cıkman bıraz degıl hıc olanıgı olmayan bır durum motoruna kulak vrdınmı 3 vıtesde 105 km hıza cıktıgındakı sese yanlıs anlama ama aklıma gelen sey senın sanzuman hatalımı ne![]()
![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
caponord
Samsun
B Rh (+)3. viteste 100 ün üzerine çıkıyorum bende ama 4, e atınca en fazla 120 yapıyor.. 5 e takıncada çantaların yüzünden 100 e geriliyor kilometrem ancak hava çok müsait olursa bayılma yapmıyor....
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Rigormortis senin sübaplar acayip gevşek, onlar ayarlanacak, sonra da karbüratör ayarı tamamdır. sonra 5. vitese atıp da benim motor gibi belki 150 ye çıkarsın.
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Bende anlayamadım ne oldu bu motora.. zaten şu an 3 vites motor kullanıyorum diyebilirim.çıkabildiğim max. hız 105 km. hepsi bu.Mehmet abi senin dediklerini yaptıracağım artık.sonuçları yazarım buradan.
okan abi durumlarımız pek de farklı değil sanırım ama ben 4. viteste daha fazla hız elde edemiyorum ve 5. vitesin hiç bir anlamı yok motorumda... :?
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Olmadı senin motoru ben bir göreyim, sonra git ustaya. Malum piyasa da usta çok da işi halleden pek yok.
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)tabiki..o zaman motorumu getirecem müsait bi ara.lütfen bakalım.birlikte halledecez bunu kumandanım.teşekkürler,yalnız olmadığımı bi kere daha anlamış bulunmaktayım![]()
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)