oh be sonunda site faaliyete geçmiş![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250
İzmir
A Rh (+)oh be sonunda site faaliyete geçmiş![]()
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
caponord
Samsun
B Rh (+)ahanda site açıldıııııı...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
caponord
Samsun
B Rh (+)akünün suyunu koyduktan sonra taşırmamaya dikkat etsinler ...tahliye hortumunuda yerine taksınlar ..yoksa benimki gibi egsozlarınız lekelenebilir...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)motoru yatırıp koruma demirlerini çizen var mı :mrgreen: varsa nasıl halletti. kromaja mı verdi yoksa yenisini mi aldı

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla kardeşim ben bundan önceki motorumu yatırmıştım koruma demiri çizilmişti allaha sükür daha regalimi bir kez bilem yatırmadım.Çizilince kromaja vermek mantıklı değil cunku hepsini kromoja yatırıyorlar ıkıncı bir yol cilayla silmeye çalışman genede gorunutu rahatsız edıyorsa parlak simli gibi kaloriferlerinin köşelerini boyamak ıcın yaldızlı boya var onla rutus atman gerek gene olmazsa ya oyle gezıcenlunatic Nickli Üyeden Alıntı
lıgı olucak yada koruma demirini değiştiricen.

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim seninde gözünden bişey kaçmıyor valla 500 ytl derken herhalde 5 ytl yada 500 yenikuruş demek istedi.lunatic Nickli Üyeden Alıntı
250
İzmir
A Rh (+)ben bir yerlerde galiba göztepeli raptor un kuru akü takıp iyi sonuç aldığını okumuştum. ne düşünürsünüz bu konuda??
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla arkadasım bende kuru akü hakkında kullananların memnun kaldığını duydum hem fiyatıda ucuz sadece daha kısa ömürlüylmüş o kadar.madasret Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)