hortlama dönemi hehehehe
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)hortlama dönemi hehehehe
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar .ben aranıza yeni katıldım.ama uzun süredir yorumlarınızı dikkatle okuyorum.motorumu alalı 1 gün oldu.Ve benim bir sorunum var.motosikletimin motorunun altından yağ damlıyor.henüz 25. km de.bu durumda ne yapmalıyım.bana yardımcı olursanız sevinirim.arkadaşlar bu arada motosikletimi sıfır aldım.servis 500 bakıma gel bakalım diyor.anlamak mümkün değil...
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Dostum öncelikle hoş geldin diyim sana, daha sitemizdeki ilk mesajın bu, bundan önce senin adına açılmış bir tanışma olması lazım orda kendini bize güzelce bir tanıtsan bilsek kiminle konuşuyoruz neredendir ne yapar ne eder, belki bize yakınsındır yada sana yakın birisi vardır sorununla ilgilenir, bunlar önemli şeyler. Motorunu nerden aldın ve hangi servise götürüyorsun...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+):evil::evil::evil:yaw ilk günden başına derdi sarmış ben diyom herkese sıfır RR. almayın diye bakın atmaya kıyamadığımız goç gibi makinalar var elimizde sorunsuz dertsiz uğraşa uğraşa derrtlerini sorunlarını bitirdik ve bizde yorulduk şimdide atalım diyoz alan yok millet uğraşmak istiyor kardeşimmmmmm.![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben hayatın 2. yarısında yani 35 inden sonra motorcu olmaya karar verdimkursa yazıldım temmuz 5 te yazılı 26 sında direksiyon sınavı var. Bu tarihten sonra bir motor almak için şimdiden araştırma yapıyorum. Bu araştırmalar neticesinde acemiliğimi atmak adına çok büyük paralar vermeden iyi bir motor alabileceğimi gördüm. Aklımın % 60 ı regal raptor DD 250 % 40 da kanuni tigerda kaldı. Görüyorumki hepiniz benden çok çok bilgili ve tecrübelisiniz, sizlerden ricam benim azda olsa şu karasız halime biraz yardımcı olmanız. Tabi benim şöylede bir sorunum var ben 1.90 boyundayım, regal benim altımda küçük kalırmı daha doğrusu ben sığarmıyım rahat edebilir miyim. Benim boyuma yakın arkadaşlar vardır elbet onlardan yardım bekliyom . İlk etapta kullanılmış ama sorunsuz bir motor almak istiyorum. Şimdiden yardımlarınıza çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle ,
Fuat DURU
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)kardeşim kanununin sıfırı bile servisten çıkamıyor bırak 2 elini size hiç tavsiye etmem
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)