Komtanım sen nerelerdesin yaw caser diye bi adam vardı :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Komtanım sen nerelerdesin yaw caser diye bi adam vardı :mrgreen:
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)eksozun icine termometreyi lastkle tuttur anca oyle olcersin :D muratım nerdenb uluyon bu soruları yav
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)ben çocukken termometrenin altına çakmak tutmuştum, patlamıştı :mrgreen: dikkat et aynı sonuç olmasın..
foam party
:mrgreen:
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Ya arkadaşlar cidden bilgim olması lazım..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Arkadaşım çok merak ettiğinden değilde herhalde herşeyin bir saati var eksozun neden olmasın diyorsan radyatöre takılan hararet göstergesinden bir tane de eksoza taktırınca süper olur. :D
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Ömer abi ortalama öğrenmek istiyorum net bişe söylemek zordur.Çünkü kullandığın benzinden benzine fark edebilir.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)benim tahminime göre 30-40 derece arasında bir sıcaklık olması lazım, sıcak motorun eksozuna elini yaklaştırdın mı eline vuran gazın sıcak havalarda yüzümüze çarpan havayla hemen hemen aynı sıcaklıkta olduğunu söyleyebiliriz.
250
İzmir
A Rh (+)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bende çok gözrüyorum ama sahiplerini yakalayamıyorum hiç.
250
İzmir
A Rh (+)yüksek hızda giderken gaz kestiğim zaman alttan biyerlerden (tahminim zincirden) çon çon çata çuta sesler geliyor. zincirin gevşemesinden oluyor gibime geliyor. bakım zamanı yaklaştığı için şimdilik sallamıyorum bu durumu. başıma kötü bi şeyler gelmez inşallah
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)