valla zincirden olabılır bende degıstırıcedm zıncırı orınglı alıcam
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla zincirden olabılır bende degıstırıcedm zıncırı orınglı alıcam
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
250
İzmir
A Rh (+)farkeder mi
kaça patlar bi de abi acaba?
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)kardesim bendede vardı aynı problem bugün perşembe pazarında istanbulda bütün zincircileri dolaştım çekoslovak malı bir oring var meşhur baya herkes onu tavsiye etti fakat piyasada bulamadım fiyat 100-120 ytl gibi birşey bi italyan malı var oda hemen hemen aynı fiyat ismini hatırlamıyorum şimdi tam oda iyi bi zincir ama sonra bide kore malı bi oring daha buldum onada bi kaç yer 70-80 fiyat çekti 60 ytl ye buldum biyerde o kore malı olandan pazartesi alıp taktırıcam ali ustaya
caponord
Samsun
B Rh (+)ben demiştim demeyi hiç sevmem .. ama ben demiştim....geçmiş olsun.....thoraman Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)sağlık olsun abi ciddi bişey yaşamadım zaten ses gelmeye başlayınca vakit kaybetmeden gittim hemen işte ali ustaya önümüzdeki cumaya alırım heralde bi aksilik olmazsa motoru![]()
![]()
bu arada ali ustanın orda yaşar kumandanımla da tanıştık bugün onunda karbüratör problemi halloldu sanırım..valla ali ustaya laf söyleyen arkadaşlar bi ellerini başlarının arasına alıp düşünmeli haksızlıkmı ettik acaba diye hatta gidip bi çayını içsinler özür dilesinler gönlünü alsınlar
o da çok iyi bir insan tüm regalciler gibi
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)dişlileri karşılıklı değiştir hem küçüğünü hemde büyüğünü......çok önemli ....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)tamam ona bi iyi dikkat ederim bilmiyorumki şanzımanın içi nasıl ben bilmiyodum mesela 2 dişli olduğunu motorda daha sökülmedi akşama sökülecek o zaman görücektim işte bi bakalımda söyleyelim onu sipariş verilmeden..saol abi uyardığın için
caponord
Samsun
B Rh (+)çok basit bi düzenek var .. görünce zaten şaşıracaksın... bundan soora viteslerini daha dikkatli ve nazik kullanırsın....hehehe....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)vallahi ben gayet usturuplu dikkatli kullandıydım :evil: onun kırılası varmış :D
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)arkadaşlar, geçen gün bir pet şişe içine yanlışlıkla bio benzin almışım. bizim rr 95 oktan kurşunsuz benzin yiyordu. acaba bu bio benzini kullansam bir sorun olur mu? hiç kullanan oldu mu?
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)