Bu arada aksu kardeşim ilk mesajınıda senin için yazmış kıymetini bil![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Bu arada aksu kardeşim ilk mesajınıda senin için yazmış kıymetini bil![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)aykut dostum
son care bu galiba
Regal-Raptor™
A.J.S. Motorcycles Ltd.
Goodworth Clatford . Andover . Hants . SP11 7RP
United Kingdom.
Phone: +44 (0) 1264 711 160 / 710 074
Fax: +44 (0) 1264 710 548
buraya fax cek stoklarında varmı diye mailden daha cabuk cevap veriyorlar fax a mailde karışıklık yaşıyorlar stoklarında varsa da tahminim ve 1 hafta 10 gün icinde elinde olur tabii sececegin kargo cinsine baglı olarak
çiftinin fiatı 45 £ web adresi: http://www.ajsmotorcycles.co.uk/docs...ame%20set1.htm
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Bir ara bende istemistim Baglarbaşı Yopaş var getitiriz demisti bana hatta yanlıs hatırlamıyorsam 35 YTL gibi bir fiyatı vardı
telefonu 0216 651 63 63

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya kino kardeş biraz abartıyosunuz gibi geldi
2 tane yan kapak olmazmı yav sarıkayalarda kesin varıdr adamların dev gibi deposu var herhalde kapakta vardır.
Durun dayanamıcam ben arıyorum sonucu burda yazarım.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Valla benimde yan kapaklar düştü..Makbule geçer aidi..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Sarıkayaları Aradım dediğim gibi çıktı.Dedimki yan kapalardan elinizde varmı diye tabiki var dediler herhangibir sarıkayalara bağlı servise yada bayiye git 2 yan kapak istet 2-3 güne eline geçer bu kadar işte
caponord
Samsun
B Rh (+)hee yaa .. bu yan kapak işi biras büyüdü ... olmayan parçası yokki beyler .. stoklarda sorun yok .. rahat olun..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)aykut Nickli Üyeden Alıntı
beyler ben gördüğünüz gibi son çare olarak diye belirttim arkadaş yok falan yazınca bende bunu yazdımkino Nickli Üyeden Alıntı
yoksa olayı büyütmek veya abartmak icin değil ayrıca konuyu bu şekle dönüştürdüysem de kusura bakmayın
bu arada bilginiz olsun bu kapakların metal tipleri yokmuş ben 2006 /10 ayda bu ajs motor a fax cekerek sormustum web sitesinde görünce metali mevcut mu diye maalesef yokmuş
caponord
Samsun
B Rh (+)Baba bu forumda senin kusurun diye bişi söz konusu bilem olamaz ...senden daha hassas başka biri yok...saygılar hürmetler kino abiciğimm..![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kino baba yav biz sana olayı abartıyon demedikkiaykut dostumuza heyecan yapmasın diye mesaj attık
valla korkuttun bak beni simdi yazarken artık korkarak yazıcam kino baba yanlış anlar diye
Şaka bi yana alemsin Kino baba![]()
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)