valla daha bi paslanma yaşadım sayılmaz bende ufak bişi oldu oda arka fren mekanizması üstünde küçük bi yerde dökülme oldu kromajdan belki yaza garantiden değiştiririm tabi değişirlerse fuarda soracağım zaten kendilerine
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)valla daha bi paslanma yaşadım sayılmaz bende ufak bişi oldu oda arka fren mekanizması üstünde küçük bi yerde dökülme oldu kromajdan belki yaza garantiden değiştiririm tabi değişirlerse fuarda soracağım zaten kendilerine
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Bodrumben alalı tam bir sene oldu geçen kış hep dışarda kaldı rutubet falan.hala bir nokta kadar pas yok...buradaki raptor bayii dışarda sergiliyor raptorları...bunlar paslanmıyo dedi çok kaliteliymiş...
arkadaşlar kedi sorunu için denenmiş bir çözüm önerisi; tuvaletlerde filan kullanılan kokuların içini boşaltıp onların yerine plastik askılarının içine bir parça naftalin koyarak bunu da Regalinizi park edince selenin uygun bir yernie asarsanız karabiberden daha etkili oluyor. gerçi bir arkadaşım bir süre sonra kedilerin onun kokusuna da alıştıkalrını söyledi ama uzun bi süre uzak duracakları kesin.
Donald Duck ın dediği gibi motora binince ilk yapmamız gereken sırıtmak,![]()
bunun dışında motorumu aldığım ilk sahibi çok güzel bir airbrush yaptırmıştı ancak Regal im le özleşebilmek için boyasının bana özel olmasını istedim ve marshal ın bir adet mat siyah sprey boyası ile motorumu komple boyadım, kesinlikle harika bir dokusu oldu, boya tüpü arka bagajda duruyor, eğer olurda yatırırsam ya da istenmeyen bir çizik görürsem hemen rötuşluyorum![]()
kedi sorununa denenmiş bir çözüm alternatifi; tuvaletlerde kullanılan koku aparatlarının içini boşaltıp bir parça naftalini plastik askısının içerisine yerleştirerek Regalinizi park ettiğinizde bunu da selenizin uygun bir yerine asarsanız karabiberdeb daha etkili bir şekilde kedilerden kurtulmuş olursunuz, gerçi bir arkadaşım bir süre sonra kedilerin buna da alıştıklarını söyledi ama uzun bir süre rahat ettireceğine eminim
TürkiyeMerhabalar arkadaşlar biraz sizleri bilgilendirmek amacıyla bişiler yazayım dedim.
Ben kızımı( Regal) 12/2005 te Aykondan aldım. O günden bu güne 11.000 km yaptım.
Birçok regalci dostlarımla birçok geziye katıldım ve birçok sohbette bulundum.
Bu motor bir harika diyorum.
Ama önce
13 ayda yaşadığım problemleri size sırasıyla anlatayım.
-Egsozlarım sarardı değiştirdim(garantiden)
-Egsozlarımın susturucuları döküldü yine değiştirdim(garantiden)
-Su devirdaym pompası arzalandı izmittte E-6 da. Ama istanbula Ağustos sıcağında gelebildi.(Garantiden)
-Benzin Depom delindi kendi kendine, değişti (Garantiden)
-Fazla yağ koyulmasından dolayı zincir dişlisinin dibindeki motor keçesi patladı(Kendim değiştirdim hondanın parçası ila.)
-Karbratörümde pislik birikti sökülüp temizletildi
Akü ve buji sorunu hiç yaşamadım, Elektrik problemi hiç yaşamadım.
Motoruma birçok Aksesuar ekledim ve değiştirdim
Sırasıyla,
-Üç'lü deri çanta seti(Fiber çanta yerine monteli)
-Bir çift sis farı
-Radyatöre bağlı civalı hareret göstergesi
-Aynalar
-2 adet her iki yanda yüksek sesli havalı korna.
-Depo üstü koruma kılıfı
-Elcik püskülleri
-Mavi park lambaları
arkadaşlar motor güzel değişmiş olan parçaların hiç biri yolda bırakacak arzalar deil sadece önlem elarak en kısa sürede yaptırmanız gereken parçalar.
300 km'yi saatte 100km nin altına hiç düşmeden rampa çıkış olsun iniş olsun düzlük olsun ve 40 derce sıcakta 2 saat 25 dakikaya gidebilen bir motora sahipsiniz.
Bu motorla 1 metreyi aşkın sulara daldım çıktım çamurlarda ve arazilerde bir kros motor gibi gittim banamısın demedi.
Castro gezisi yapmıştık ah diyorum ah çadırlar felan regallarla yollarda resmini koyacağım şimdi.
![]()
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Süpersin...
Devamını bekliyoruz...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)selamlar K.ım gerçi yüz yüze konuşmuştuk ama birde yazayım ve diğer arkadaşlarda benim kullanım şeklimi denesinler diyorum ben motoruma binince dizlerimi hiç kapamam çünkü dizler kapandığı zaman el ve kollarınızıda sertleştirirsiniz ve komuta kontrolu da zorlaştırısınız benim kullandığım şekil ve tavsiyem ayaklarınızı serbes bırakın ve dönüşlerde dahada dönü yönünüzde açmaya çalışın hem hızınızı kontrol altına alırsınız hemde dönü dengenizi dahada rahatlatırsınız.eğer hala yapamaz ve bu tedirginliği üstünüzden atamazsanız hareket halinde ayağa hafif kalkar gibi yapıp arka seleye oturun ve ayaklarınızı sıkmadan rahat bırakarak ön seleye kayın işte bu durumdaki ayaklarınız bence sürüş şekliniz olmalıdır hadi rüzgarınız ılık yolunuz ve net açık olsun
TürkiyeGüzel kardeşim valla pas konusunda hiç endişelenme bu motorda.emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
13 aydır bende 2 kış geçirdim yazlarıda kışlarıda bilfiil bindim yağmura çamura girdim çıktım.
Elciklere kadar yükseklikteki sulara daldım çıktım daha bir tek pas görmdim ben.
Hatta geçen gün yıkattım yıkamacıda çektim yolun kenarına kurumasını beklerken oradan geçen bir adam ''Hayırlı olsun birader yeni almışssın demi diye'' sordu bana![]()
TürkiyeSevgili arkadaşlar bir yılı aşkındır motorumu kullanıyorum akümle hiç sorun yaşamadım.
Ancak geçen gün ilginç bazı şeyler olmaya başladı yolda giderken elektrik uçuyordu komple durunca marş basmıyor ben orasını burasını kontrol ederken
kendi kendine normale geliyor. Daha sonra aküyü söktüm ben aküyü kuru akü olarak biliyordum akü sulu akü imiş meğer ve birde bakayım akünün içinde bir damla su kalmamış o yüzden elektriği kesmeye başlamış.
Dolayısı ila uzunca süredir motoruna akü kontrolü yapmayanlar akülerinin su seviyesi kontrollerini yapsınlar.
Eğerki su seviyesi az ise bir araba aksesuarcısında 500 ytl vererek bir kutu saf su alıp eksik olan miktarı doldursunlar.
Geçmişte birçok akü sorunu yaşayan regalciler vardı ancak kimse bu akü suyu mevzusundan haberdar deildi.
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)