vallahi helal bu olayda gösteriyoki iyi ustalık sadece bilgi beceri değil aynı zamanda muazzam zeka ve analitik düşünce yeteneği gerektiriyo![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)vallahi helal bu olayda gösteriyoki iyi ustalık sadece bilgi beceri değil aynı zamanda muazzam zeka ve analitik düşünce yeteneği gerektiriyo![]()
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)ne denirki ya buna şok oldum.
bu nedir boyle içine adana şişi sok bi dakkada servis yap...
neden kaynaklandığını cok merak ediyorum...
gecmiş olsun celebi murat...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ne söylenebilinir ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen yarıl okancığım biz seni toplarız kafanı yorma :lol:
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun.SAbah altan motoru aradım anlattım dedi buyk ihtmal benzindendir.Bakalım ya kendileri gelicek yada ben götürcem,umarım çok büyük sorun yoktur..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Çelebi Murat kardeşim.
Senin motordaki arızayla ilgili Altan Motor benzinden olabilir demiş.(Senin demene göre) Bu benzini her silindir için ayrı ayrı depolara mı ve ayrı ayrı benzinliktenmi alıyorsun tabii ki hayır. Depodaki aynı benzin sağ eksozdan da yanıp çıkıyor. Demekk ki sorun benzin de değil.
1- Sol eksoz tıkalıdır. Anlamak için çalışır haldeyken gaz çıkışını sağ eksozla karşılaştır, üfürme yoksa tıkalıdır.
2- Sol karbüratör benzin ayarı fazla açılmıştır yakıt tam yanmadan çiğ çıkış yapıyor ve eksozdaki çiğ gaz ateş alıp içeriyi aşırı ısıtıyor.
3-Sol silindire ateşleme yaptıran bobin veya buji tam vazife yapmadığından da 2. sıradaki soruna benzer arıza yapabilir.
4-Birebir görmeden de fazla yorum yapmak biraz sallamakla eş anlamlı olacağı için benden bu kadar.
iyi soğumuş makine iidir dediler fan müşirim bozuktu bende onu iptal ettirip bir fan utonu koydum çalıştırıyorum yola çıktımmı kontağı kapattım mı duruyor neyse yani racingci abiler böle yaparlarmış banada tavsiye ettiler ayrıca zincir ve akü değiştirdim akü mutlu cinzir D.İ.d japon bok gibi para harcadım ama uzun yol da ii gidicem
ayrıca bir not ustamdan bana 100 oktan koyarsam silindir bloklarının ve başlarının ve çoğu parçanın temizleneceğini ve 100 oktanın çok nyanıcı olduğundan performans vereceğini söyledi ama her zaman 100 oktan koy demedi ayda bir veya daha uzun 1.5 ayda bir
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)kardeşim şibop yakmışsin dedikya sıboplarını konturol ettir altan maltan eyer garantiye sokmuyolarsa getır bana hallederiz be kardeşimÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
radyatörüm oldu fanda çalışıyor ama su kaynatıp taşırma yapıyor neden dir varmı bilen ?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)radyotorunun ici tıkanmış olabilir radyotor temizlemek için benzincilerde bir sıvı var onu al denetan21 Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)