selam murat kardeşim ne oldu sorun çözüldümü?? götürdünmü altan motora , neymiş sorunun ciddi ilginç bi durum.![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)selam murat kardeşim ne oldu sorun çözüldümü?? götürdünmü altan motora , neymiş sorunun ciddi ilginç bi durum.![]()
![]()
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Selam arkadaşlar; Motorum Altan motorda karbüratolerimin ikisininde tıkandığını artı zaten motorun eksozlarıda yandı bekliyorum.Sonuç ne olucak...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
caponord
Samsun
B Rh (+)çelebim muratım bayaaa bi para sıkışmış desene arsına....geçmiş olsun .. sana bişi olmasın .... :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)walla okan abi para bana sıkışmamalı sıkaşacak yerlere sıkıştırcam.Son çare..beklemedeyim..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv inşallah garantiye girer...ne dielim büyük geçmiş olsun.... :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Şu benzine koyulan katkılar işe yarıyormu acaba ya, alper almıştı galiba fuardan denedimi acaba hiç?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla alper-tim aldı denedim dedi motor sanki daha iyi gidiyor falan dedi benzindede farketti dedi motorun çalışması da farketmiş dedi bide kendi azından açıklasın alper-tim kardeşim anlat bakalım
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)kardeşim eyer fanın çalışıyorsa ve halasu kaynatıyorsa üstkapak contan yanmıştır (yani sılındır kapağı)tan21 Nickli Üyeden Alıntı
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Al işte extradan masraf işte kardeşimize :(
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)o zaman yağa da su karışır yağın rengide hafif köpüklü beyazlaşması lazım eyvah eyfah
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)