Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 14 Toplam 46 Sayfadan BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu
Toplam 452 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    ben iptal etmedim cunku 2 kez uzun yolda iken farkına varmadan acıldı ama motor stop ettim bende hemen caktım mevzuyu iptal etmis olsaydım ayak acılmıs olacaktı ve bende ılk virajda ucmus olacaktım ve burda bunları yazamıyor olacaktım arkadaslar bu tur emniyet sistemleri adı uzerınde emniyet içindir iptal etmemenizi tavsiye derim sonucta motorda en onemli sey emniyet ufak bır hatanızı bile hayatınızzla ödersiniz ustunde 3 dakka bekleyin ısıtırken ne olucakki

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Yan ayaklıkta açilma sorunu olanlar aynı yaydan bi tane daha alsın eski yayın yanına taksın.. ben öyle yaptım zırt pırt açılıyodu gıcık oluyordum şimdi rahat ...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı innocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
    Patron eğitim sayfalarına yorum yazmak yassah mı? Kaybolmuş oradaki mesajlar. Hani öyleyse başka yerlere yazarız, o bakımdan şeettim.
    yok be kardeşim yasak olurmu bu sitede hersey serbest sadece bu hostu tasıcaz anlasılan bu gıdısle 1 gün icinde yazdıgımız butun mesajlar server yuzunden sılınmıs sılınen gunde egitim sayfalarını actıgım gun hatta 2-3 baslıkta sılınmıs bende farkına varınca uyuz oldum yoksa oyle bır kısıtlama yok

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar bide bu arada Sarıkayalara mail attım sitemizden bahsettim Sitemize üye olmaları içinde davet ettim.Artık burayı yakında takip edicekler ve cok hoslarına gitti boyle bir site kurulmasına.Hatta regal kullanıcıları ıcın fuar davetiyesi falan gibi jestler yapmalarının iyi olacağını söyledim mail attım mail karsılıgı atınca cevabı buraya koyucam.

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    İşte sarıkayalardan gelen yanıt maili

Sayın Alper Bey ;
    Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bu sene İstanbul’da düzenlenen MOTOSHOW 2007 fuarında şirket yönetim kurulun 2007 yılına ait stratejilerinden dolayı söz konusu fuarda bulunmayacağımızı üzülerek belirtmeliyim. Bu sebepten dolayı siz RegalRaptor Fanclub üyelerine toplu davetiye gönderme imkanımız bulunmamaktadır. Fakat İlerleyen zaman içerisinde şirketimizin siz Regal Raptor Fanclub üyelerine özel; kampanyalarının, hediyelerinin ve promosyonlarının olacağını hatırlatırız.

Şirket olarak sitenize üye olmamızı talep etmişsiniz. Sonuç olarak bir Fanclub sitesi olmanız ve bu sitenin içeriğinin tüketicilere yönelik olmasından dolayı sitenize şirket olarak kayıt olmamız ticari etiklere uygun olmayacağından üyeliğimiz söz konusu değildir. Ancak sitenizdeki gelişmeleri, görüş, istek ve şikayetlerinizi şahıs olarak kaydımız olduğu için yakından takip etmekteyiz.

İyi Günler Dileğiyle

Hakan YAMAN

Halkla İlişkiler

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bide bu arada Sarıkayalara mail attım sitemizden bahsettim Sitemize üye olmaları içinde davet ettim.Artık burayı yakında takip edicekler ve cok hoslarına gitti boyle bir site kurulmasına.Hatta regal kullanıcıları ıcın fuar davetiyesi falan gibi jestler yapmalarının iyi olacağını söyledim mail attım mail karsılıgı atınca cevabı buraya koyucam.
    bu hızla gidersen yakında %49 hisse sahibi olursun çindeki fabrikanın... :D :D :D
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    bu hızla gidersen yakında %49 hisse sahibi olursun çindeki fabrikanın... :D :D :D
    baba amaç %51
    ya şaka bir yana %49 hisse falan umurumda olmaz daha önemli bir kazancım var sizler gibi dostlarım oldu ya bu bana yeter okan kardeşim.

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bilmukavele kardeşim.. aynı duygular bizdede mevcut...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

El_Mariachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

volkan eken
    Mühendis/Exper
     RR DD250E9-B
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İşte sarıkayalardan gelen yanıt maili

Sayın Alper Bey ;
    Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bu sene İstanbul’da düzenlenen MOTOSHOW 2007 fuarında şirket yönetim kurulun 2007 yılına ait stratejilerinden dolayı söz konusu fuarda bulunmayacağımızı üzülerek belirtmeliyim. Bu sebepten dolayı siz RegalRaptor Fanclub üyelerine toplu davetiye gönderme imkanımız bulunmamaktadır. Fakat İlerleyen zaman içerisinde şirketimizin siz Regal Raptor Fanclub üyelerine özel; kampanyalarının, hediyelerinin ve promosyonlarının olacağını hatırlatırız.

Şirket olarak sitenize üye olmamızı talep etmişsiniz. Sonuç olarak bir Fanclub sitesi olmanız ve bu sitenin içeriğinin tüketicilere yönelik olmasından dolayı sitenize şirket olarak kayıt olmamız ticari etiklere uygun olmayacağından üyeliğimiz söz konusu değildir. Ancak sitenizdeki gelişmeleri, görüş, istek ve şikayetlerinizi şahıs olarak kaydımız olduğu için yakından takip etmekteyiz.

İyi Günler Dileğiyle

Hakan YAMAN

Halkla İlişkiler

aaaaaaaaa
    sarıkayalar şimdi fuara katılmayacak mı yaniiii

peki o zaman regal raptorun fuardan toplu alım olayı biraz yalan mı oldu
    diyoruz??

bizim raptorları sergilemek için emre ltd mi gelecek acaba, bizi öksüz bırakmasınlar orada yaaa, :P
    34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-

GÖZTEPELİ RAPTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kenan Coşan
    Memur
     250 cc Keşke Satmasaydım
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emrah kardeşim...bugün ege bölge bayii ile görüştüm...olay zannedersem senin dediğin gibi olacakmış...gelen yoğun talep nedeniyle spiderlere arka sele konacakmış...ama sisybar dan bahsetmedi...fiyatı da muhtemelen 8,500 ytl civarı olup gelecek olan makina 350 cc su soğymalı...ama sadece siyah renk getireceklermiş...talep fazla olursa kırmızısını da düşünüyorlarmış...beni izlemeye devam edin...bu arada kedilerden hala NEFRET EDİYORUUUMMMM
    izmirliyiz...inadına GÖZTEPELİYİZ

Sayfa 14 Toplam 46 Sayfadan BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)