.2000 km ye kadar rutin kontrolleri yapıldı. Motor tıkır tıkır çalışıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam 2000 km de KM saati gerektiği gibi çalışmadığı için değiştirlidi.
4.Recep ondan sonra bize birdaha gelmedi. Öğrendiğimize göre işleri bozulmuş . Paraya ihtiyacı olduğu için motoru satacakmış. Yani Sıfır KM ile takılan saatle 2000 km gezmiş se belkide hiç servise götürmedi , bilemem.
5.Sen motoru kaç km de aldı bilmiyorum ama onun üstüne bir 2000 km daha koy

bak arkadaşım yine güzel güzel yazmışsın ama bu yaptıklarınızı niye garanti belgesine yazmadınız bir ikincisi önce yazdığınız ((((*******Denizliden istedik ama 1-2 ay sonra geleceğini söylediler. Çünkü çinden gelen egzostlar haepsi yanlış gelmiş ve doğrularının 1-2 aya kadar geleceği söylendi.
Durumu Recep Bey e söyledik tamam getirelim dedi************)))))))))))))))))))))) bunlarıda ne cabuk unuttunuz ya ben nedeyim şimdide bozuk eksostların yerine geldi recep sattı demenizin üstüne benim dediğim tersmi oldu tamam kardeş ben bişey demiyorum her neyse ha bide 2000 de bu işleri yaptık diyonuz ama 2400 de yağ değişti komple periyodik bakım yapıldı diye yazıyorsunuz benim iyice aklım karıştı ya işte böyle aldık kabullendik sonra bir sürü sorun onlarda halledildi ama o kesilen parçalarda olsaydı eksost sorunuda hallolacaktı ama burdaki servis ustam herhalde tam söz vermedi ama onuda halleder inşallah ayrıca o iki arkadaş dediklerinizde k.birader ve enişte olarak alınmış ayrıca recep korucu nun üstüne değil h.yıldırımın üstüne bakın tuttuğunuz bu bilgiler bile yanlışşşşş.
sizlere saygı ve salamlarımı sunuyorum ( 1 yıl sonra TSK.görevimi bitirip emekli olarak ankaraya yerleşecem o zamanda daha yakından görüşürüz inşallah)