Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: Bahtsız Bedevi bensem, RR de çöldeki kutup ayısı değil mi?

Katılımcı sayısı
24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet kesinlikle!

9 37.50%
  • Hayır hiç alakası yok!

2 8.33%
  • Ben aranıza hiç girmiyim!

13 54.17%
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: YETER!!!

Hybrid View

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

YETER!!!

Yine gelemedim, yine kaçırdım herşeyi... Neden? Çünkü bir RR sahibiyim! Yok arkadaş bu makina beni sevmiyo! Ne zaman onunla ilgili güzel hayaller kursam beni yolda bırakıyo... Yani o kadar sinirliyim ki hani tarifi imkansız derler ya işte öyle... Motorumdan soğudum artık!! Ya tam yola çıkıyosun herşey yolunda, motorun gıcır gıcır şıkır şıkır...

Yok baba alet bayık! Tam kavratıyosun ve yola çıkmak üzeresin ama hayır gaz yemez bir tavır.. Alla allaaaa nooluyo?? Bi halt anlamadım... Biraz gitmeyi başarıyosun ve ilk ışıklarda stop ediyo.. Güç bela çalıştırıyosun yine aynı terane, motor gitmek istemiyo! Sanki 5. viteste motoru kaldırmaya çalışıyor gibisin, ne kadar gaz açarsan aç bir türlü ayaklarını yerden kesip yola koyulamıyosun.. Kenara çekiyosun bi bakıyosun motorun altında iki hortum sarkık vaziyette duruyo... Ulan nerden çıktı bunlar?? Nerenin hortumu? Bi tanesi sarkmakla yetinmemiş ucu da çıkmış takip etmeye çalışırken anlıyorum... Radyatörün sol ön tarafında duran plastik hazneden çıktığını görebildim sanırım! Hava karardığı için o kadar sadece...

Eeee baba sözü dinlemezsen böyle olur... Hep der ve ben RR alırken de dedi "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye! Ucuz etin yahnisi bu kadar olur diye diye geldik bugünlere ama artık bu yahni midemi kaldırmaya başladı.. Servisten çıktı, eve geldi. Bir iki hafta sonra evden çıktı yine servislik oldu!!! YETER!!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    gecmıs olsun...
    yarana tuz basmak ıstemem ama dun aksam superdı :P
    R&R konusunda, sanırım senın bahtsızlıgın hakkında hem fıkırız.
    dıger arkadaslarda surucusunu yolda bırakacak kadar arıza cıkaran makına sanırım yok...
    umarım en kısa zamanda sorununu cozer sebeplerınıde bızımle paylasırsan bızlerde tedbırlı olur aynı sıkıntıları yasamayız...
    bızler ınsallah her hafta ordayız...
    bu hafta gelemıdm dıye uzülme...
    tekrar gecmıs olsun...
    ( oyumu ' ben aranıza gırmıyeyım' olarak kullandım...)
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eyvallah abi sağolasın. Buluşma önemli değil bi yandan, çünkü o buluşma benim için ne ilk olacaktı ne de sonuncusu. Önemli olan şu ki haftalardır motorumu çalıştırıp bir iki tur atmak dışında hiçbir şey yapamıyodum işlerden seyahatlerden şundan bundan dolayı... Ve bu haftasonu için herşeyi durdurup dün akşamki buluşmayla başlayacak ve motorumla dolu dolu geçecek 2 gün hayal etmiştim. Ve her zamanki gibi motorum hevesimi kursağımda bıraktı! Ve açıkçası bıktım! 12 Aralık itibariyle fiilen asker olacağım, o zaman kadar motorumu yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu... Ne bir kez daha kamyonet zart zurt gibi şeylere, para-zaman-emek haracamaya ne de motora dokunmaya isteğim var!! Bıraktım oraya çürüsün kalsın! Satıp da eloğluna kötülük edecek adam da değilim. Lanet olsun dedim iki tekme attım bıraktım! Yeter, gerçekten yeter...
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Sevenlerin arasına girilmezmiş kardeşim sağlık olsun Uğurunda dediği gibi trip atıyo bencede
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aslaaa aslaaa vazgeçemezsin Regalden aslaaa
    olamazsın regalsiz, yapamazsın regalsiz...

hele sen git askeri disiplini bi kap
    gelince regalinede kaptırırsın
    mutlu mesut yaşar gidersiniz...

haydi çocuklar motora

orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ORKUN TÜLÜ
    Makina Mühendisliği
     REGAL RAPTOR
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    bazı insanlar şansız olur sen onlardan mısın sakın...
    yada dün yanlış bir gündü belki
    bu kadar kafana takma bence

Bu tip kötü örnekler düşündürüyor...

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hiç te düşünmeyin valla arkadaşlar alın regalleri bundan iyisini bu fiyata bulamazsınız hiç tereddüt etmeyin moonchild abimin bi şanszlığı olmuş galiba benim motor 20.000 de tık yok valla
    Yunus Emre

ayhan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhankorkmaz
    koruma
     class 9-b raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :( abıcım gercekten cok uzuldum motorunun durumuna ama yılma derım cunku motorlar oyle ucuz falan degıl unutma 250cc
    uç aşağı beş yukarı japonlara yakın bır fıat. olabılır boyle ufak tfek arızalar soğutmasın senı,benım basımada ılk zaman sureklı aku problemı geldı ınankı bende senın gıbı neler saydım neler yaptım daha sıfır motor ama ıkı gun yatınca aku ıptal ısın yoksa vurdur dur yepyenı makınayı ustunde yuasa aku sonunda degıstırdım ucuz bır bosch aku aldım suana kadar bır bucuk senedır tık yok saat gıbı.kısaca belkı degısmesı gereken bır yerı vardır ıyıce arastır derım makınaya yazık etme bence cok ıyı motor bunlar her yonden.sana gecmış olsun dıyım umarım duzelte bılırsın
    :(
    lıve to rıde,rıde to lıve

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Motor iş şans işi arkadaş, japon olmadığı sürece sorun yaşamak olası, aynı anda alınmış 2 motorun bile birisi harika çıkarken diğeri sürekli serviste geçirebiliyor ömrünü, barbut oynamak gibi birşey yani.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)