Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Valla şans lazım! Yani 3 gün ağız tadıyla kullanıp 4. gün yolda kalıyosan, ya da en azından canını sıkan bi olayla karşılaşıyosan elinin ne kadar anahtar tuttuğu şu bu önemli olmuyo... Yahu ben sürekli bunlarla uğraşmak için mi motor sahibi oldum diyosun. Kimisi benim gibi davranmaz, hatta bu davranışıma hak bile vermez ama ne yapayım ben böyleyim. Tamamen keyif için aldığım bu makine benim günlük yaşam kalitemi düşürüyosa, ondan kurtulurum. Ve beni tanıyan herkes biliyor motorumu ne kadar sevdiğimi. Hep söyledim başka bir motor alsam bile bunu satmam diye. Ama motor inat etti, beni bu noktaya getirdi. Çok kararsızım, ne yapacağımı bilmiyorum...
dostum ben motorumla 12.000 kilometreye ulaştım neredeyse, bu zaman zarfında kontak kapatmadan bursa'ya izmit'e tekirdağ'a gitmişliğim var defalarca, bu yaz hemen her gün İstanbul şehir içi trafiğinde (şirinevler / avcılar arası) metrobüs nedeniyle yapılan çalışmalarda milim milim ilerledim, hararetin h'sini göstermedi makina o deli sıcaklara rağmen... kışın haftalarca yağmur altında kaldı sitenin otoparkında, üstünde çamurdan bir zırhla, yıkayıp pakladığımda hiçbir şeyi mevcut değildi... pek çoğumuz bu konularda beni teyid edecektir, inan bana çok büyük bir şanssızlık seninkisi, ve garanti süreci devam ediyorsa muhakkak yetkili servisine başvur problemlerin üretimden kaynaklanan problemlerse ücretsiz olarak bu kusurları gidermek durumundalar... 3 kez üst üste aynı problemleri yaşatırsa sana motorun o zaman sana aynı marka aynı model 0 km bir motor temin etmek durumunda ithalatçı / garantör firma... bahsettiğim hususları bir düşün, bunlara göre hareket et, emin ol bak bir problem yaşamayacaksın... dediğim gibi sadece şanssızlık yaşadığın, regal böylesi bir makina değil çünkü...