Müslüm dedenin aldığı bi far vardı hatta bütün ankara onu yaptı sanki o daha ucuzdu diye hatırlıyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Müslüm dedenin aldığı bi far vardı hatta bütün ankara onu yaptı sanki o daha ucuzdu diye hatırlıyorum
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)dün akşam tesadüfen müslüm abinin aldığı dükkana bende gittim. tamamen kısmete ama
topkapıda sanayide. farba metalcam tas + 35*35w h4 lamba + h4 tas soketi + h4 lamba elektrik soketi 13 ytl.
bu arada dükkan sahibinin müslüm abiyede selamı var.
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)farı taktıktan sonra direk bağlıyacak mısın yoksa sigortada bir tadilat veya bir röle filan eklemeye gerek var mı?
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ben direk bağladım valla orkun abim
Yunus Emre
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)şu bahsi geçen h4 35w ampül canaklımı yoksa tırnaklı mı?ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)abi bu konu nun ilk sayfasına bakarsan ampulude far tasınıda koydum resim olarak
Yunus Emre
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)ben sana değil ilker'e sordum dostum. senin far ampülünün resmini gördüm, onlar çanaklı. ilker 35w h4 lerden bahsediyor. çanaklılarda 35w yok yada ben bulamadım, ilker'in kullandıkları tırnaklı ise aramaktan vaz geçeceğim. ben yaklaşık 2-3 ay önce taktım bu far tasını ama 35w çanaklı ampül bulamadım.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)hakkı kardeşim benimkiler tırnaklı ama tırnaklı h4 lambayı çanağa monte edebilmek için ufak bir plastik ara parça verdiler ve çok sağlıklı bir şekilde montajı oldu
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)teşekkür ederim kardeşim. bende dediğin gibi aparatla bağladım. demekki çanaklı 35w h4 aramaktan vaz geçicez.ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)h4 olayı tamamdır şimdi xenon deniycem xenon kaldırırmı kaldırmazmı görücez xenon un çektiği elektrik 35w bende şu anda 55w ampul var 100w ampulu taktım öylede kullandım bi sorun çıkmadı sis farlarında da iki adet cıvalı lamba var 55w tan ama onları sellektörde kullanıyorum
Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)